7.8.2016

Heili Karjalasta

 Kirjoneuleessa pysytään. Tiina Kuu julkaisi heinäkuussa niin houkuttelevan sukkamallin, että se piti neuloa Muhuhuuman keskelläkin. Malli on nimeltään Echoes from Karelia. Jälleen kerran pengoin jämälankojani ja pyörittelin monenlaisia värivaihtoehtoja, mutta näihin lopulta päädyin. Beige pohjaväri on Novitan Pikkusiskoa ( sitä rumaa, joka näissä sukissa on melkein edukseen), keltainen ja sininen on Regiaa ja valkoinen Fabelia. Ei mitään räikeää vaan hyvinkin seesteistä.
 Mallissa tehdään helpot kirjoneuleraidat sekä varteen että jalkaterään ja siihen välille kapea palmikkoraita. Jälkaterän kuviot voisivat toki olla lähempänä varpaita sillä arvioin väärin kuvion alkamiskohdan. Ja näissä kuvissa ei näy sitäkään että unohdin tehdä kokonaan tuon palmikon vasempaan sukkaan. Olin jo kärkikavennuksissa kun tuon puutteen huomasin mutta päätin että en pura. Joudun varmaankin ottamaan nämä sukat ihan omaan käyttööni kun ovat niin toispuoleiset :)


5 kommenttia:

Marlee /Kättein jälet kirjoitti...

Kauniit sukat ja ihana malli! Täytyy ehdottomasti itsekin neuloa tällaiset.

Pitko kirjoitti...

Kauniit värivalinnat! Toispuoleisen palmikoinnin voisi hyvin selittää vaikka sillä, että palmikko kuuluu vain oikean jalan sukkaan! :D

Anna kirjoitti...

Nämä on miunkin listalla, olis hyvät jämälankasyöpötkin.. Noi on muuten aivan mahtavia herkkuja noin siun muhulaiset, ihan pitää pysähtyä pitkäksi toviksi kattomaan kaikkia värejä ja kuvioita!

Maaru kirjoitti...

Onpa kyllä elegantit.

JennyF kirjoitti...

Mahtavat sukat ja kaunis väritys!