14.8.2016

Holly

Ostin ohjeen tähän Holly -puseroon samalla kun ostin Naima-takkiinkin. Sama suunnittelija ja samanlainen rakenne ja yksityiskohdat. Puseron ohje on sport-vahvuiselle langalle ja alunperin ajattelin tähän kauan hilloamiani vihreitä Anttilan Silky Tweedejä. Ne langat kuitenkin saavat vielä odottaa, sillä jostain Dropsin alesta hankin upeaa oranssia Cotton Merinoa ja neuloin puseron niistä.
 
 Pusero neulotaan ylhäältä alas ja raglan-levennykset hoidellaan langankierroilla. Kainaloista samat reikärivit jatkuvat niin hihoihin kuin vyötäröllekin. Alareunaa muotoillaan, että helma on takaa pidempi kuin edestä. Varsin rento malli ja tykkään tosi paljon tuosta langasta. Kuvissa pusero on suoraan puikoilta tullut, ehkä kastelemalla saisi puseroon lisää rentoutta, mutta toisaalta uskon neulepinnan hieman antavan periksi käytössäkin.

 Neuloin M-koon ja se vei lankaa hieman yli 8 kerää. Harvoin kuitenkaan palaan saman mallin pariin toiseen kertaan, mutta tämä voisi olla kiva myös alpakkaisena...12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sun versio tästä näyttää jotenkin niin.. oikealta! Miten hyvin sopii sulle ja tähän malliin tuo oranssi. :)

Mä neuloin tämän vaaleanharmaana ja olen hannannut bloggaamista, kun joku ei vaan mun paidassa toiminut. Ehkä sitä pitää kokeilla tässä ja katsoa uudelleen, onko paita vielä ihan pälli.

Liina kirjoitti...

Ihan mahtava pusero! Enkä oikein kestä miten hienon värinen lanka, sopii sulle kuin nenä päähän.

Kuvatkin on ihan super!

Ryyni kirjoitti...

Tämäkin pitäis kyllä neuloa, niin kivalta näyttää! Ja etpä arvaakaan, mistä langasta ja vieläpä mistä väristä mun toinen Naima on neulottu... :D Kun vaan sais sen joskus viimeisteltyä ja blogiin asti.

Katrine Birkenwasser kirjoitti...

Tosi hyvän värinen paita, ja mallinen myös! Sit tykkään myös noista housuista, vaikkei ne ehkä tässä varsinaisesti esittelyssä olleetkaan :D

Pitko kirjoitti...

No mutta, kylläpä on nätti pusero! Oikein edustava suorien housujen kanssa!

jayja kirjoitti...

Onpa muuten täydellisen sävyinen oranssi! Ja kauniit kuvat.

Elina kirjoitti...

Taas niin kauniit kuvat! Ihastuttava paita ja ihan täydellinen oranssi :)

Jaana kirjoitti...

Sopii sinulle upeasti! Tykkään noista reikäriveistä yksityiskohtana.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pusero, täytyy tutkia ohjetta :). Kaverisi kuvassa on kuitenkin ihan paras!

Camilla

Emma kirjoitti...

Kaunis, rento paita ja upea poltetun oranssin sävy! Syksyä ilmassa...

Ingi kirjoitti...

Todella hieno paita! Raitarivi on kiva ja väri kaunis. Lanka on yksi lemppareitani, mukava neuloa ja kestävä käytössä.

Johanna kirjoitti...

Onpa hyvän näköinen tuollanen perus käyttöpaita, oon itekin hamuillut Cotton Merinoa pidemmän aikaa ja koittanut miettiä tekosyytä sen ostamiseen! :D Ihan mielettömän kivantuntuinen lanka, olen siitä tehnyt vaan sellaisen piskuisen mallitilkun, mutta haluuuuun!