29.8.2016

Paluu arkeen


Kiitos kommenteista ja kehuista joita Tsiisus-lapaset teissä herättivät. Kirjoittaessani postausta mietin että miten se meni se vitsi joka päättyy sanoihin "Jee, sukset" niin sekin kävi ilmi kommentilootaa lukiessa :) Nyt odottelen kovasti että muutkin saavat nauravat Tsiisukset puikoille ja nään mitä ne heruttavat sillä kertaa!


 Sitten se arkinen osasto. Sukkia jämälangoista. Kuvattu tutusti kotiportaalla. Innostavampia projekteja on eri vaiheissa tuloillaan mutta koska niitä on muutama niin valmista ei ihan pian tule. Joten nyt siis sukkia. Nämä pinkihköt on neulottu kaksinkertaisella langalla, se olikin aika hyvä keino saada tuplamäärä jämälankaa kulutettua. Toinen säie ei kyllä oikeastaan ollut jämää vaan enemmänkin hutiostos jotain punakirjavaa sukkalankaa, en jaksa edes kaivaa vyötettä esiin. Toiseksi säikeeksi nakkelin sekaan kirjavia Fabeleita, ne on kyllä oikein jämien jämiä, monet sukat on niistäkin jo neulottu.

 Nämä miesten kokoiset ovat myös kaksinkertaisella langalla neulotut, toisena on muinaista ruskeansävyistä Novitan TicoTicoa ja toisena on purppuraista Zauberballia. Nämä ovat tummine sävyineen itse asiassa aika viehättävät.


7 kommenttia:

MiunMaun kirjoitti...

Tulipas kaunista pintaa näihin jämistelyihin. Noita tummia jäin tuijottelemaan ihan pidemmäksikin aikaa. Nam.

Anna kirjoitti...

Noissa tummissa on tosi mielenkiintonen pinta, oli varmaan hauska myös neuloa niitä ja kattoa miten langat käyttäytyy yksiin.

Aino P. kirjoitti...

Ihania molemmat!

Pitko kirjoitti...

Tummemmat ovat nätit nekin, mutta nuo riehuraitaiset vaan niin älyn suloiset. :)

Ingi kirjoitti...

Suloiset sukat molemmat! Alankin tästä omaa Fabel-laatikkoa tyhjentämään.

Niina Risulainen kirjoitti...

Kivanvärisiä sukkia :)

Tuija kirjoitti...

Aivan ihania väripläjäyksiä! Miten ihmeessä mä en koskaan voi keksiä mitään... niinkuin nyt tätä yksinkertaista asiaa että kirjavia jämiä voi neuloa myös kaksinkertaisena. No onneksi joku muu keksii mun puolesta. Mä vaan matkin...