21.6.2007

Sukista asiaa

Sain nämä Södera-sukat valmiiksi jo keväällä ja ne ovat olleetkin käytössä ahkerasti. En ole osannut päättää minkä värisen nauhan laitan yläreunaan joten mitään nauhaa siinä ei ole. Tosin pitsisukatkin on jo tämmöiselle farkkutytölle aikamoinen edistysaskel naisellisempaan suuntaan, joten jos sen rusetin antaa vielä odottaa parempia aikoja :)

Lanka: Novitan Kotiväki, 120g
Puikot: 2,5


Tässäpä tepastellaan pollevana kasvimaalla Knittyn Monkey-sukissa. Malli oli mukavaa neulottavaa ja aivan sopivatkin tuli, vaikka mulla onkin niin riukukintut että yleensä sukat joutuu tekemään ainakin nilkasta pienemmiksi kuin ohjeissa on. Sorry kamalat kengät, mutta eipä sitä kasvimaalla missään ykkösissä töitä tehdäkään...

Lanka: Regia Strech Color, vajaa 2 kerää
Puikot: 2,5
Ja tähän lopuksi täytyy esitellä hieno Ötökkä-kaitaliina, jonka armas äitimme on kirjonut pellavakankaalle. Hän kyseli, että millaista liinaa minä pitäisin pöydällä, kun en kukkaliinoista tykkää. Ehdotin silloin, että vaikka koppakuoriaisia. Tällainen siitä tuli. Aikas ihana! Kyllä äiti osaa.
2 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

Mielettömän hieno liina!

heidi kirjoitti...

Kiva uusi blogi, kivoja kuvia ja kauniita projekteja! Olen kyllä itse ihan pro kukkaliina, mutta tuo ötökkäliina on silti kyllä aivan yliveto.

Alempana on tosi söpö caverni. Istuu hienosti. Ei näy allivaaraa noissa käsissä...