29.8.2007

Kuningas

Ei tullut aiemmin esitellystä kirjontakokeilusta ikuisuusprojektia vaikka niin epäilin. Vapaamuotoinen kirjonta oli itse asiassa aika mukavaa! Olin toki piirtänyt hienot mallit paperille, mutta en sitten jaksanut sitä niin orjallisesti noudattaa vaan pistelin menemään. Villakankaan väri voisi olla hieman neutraalimpikin, mutta kun kyseistä kangasta oli käsillä niin tein työn siitä. Tällaista kirjontaa voisin tehdä lisääkin! Tyynyn koko on 50*50cm.

Koska neulontaähkyä on yhä ilmassa ja teki mieli tehdä jotain ihan muuta, aloitin yhden jutun, joka on odotellut sopivaa hetkeä jo viime talvesta saakka. Tarvikkeet ovat olleet valmiina, sopivaa kuvaa olen etsinyt. Nyt sekin löytyi. Tekeillä on siis Elvis-ryijy. Valmiin ryijyn koko tulee olemaan 40*40cm. Aloittelin tänään ja nyt kirjoitushetkellä tehtynä on 5 nukkariviä. Jos jaksan jatkaa samaa tahtia, valmista pitäisi tulla muutamassa viikossa. Ans kattoo nyt.

Ja jos joku ihmettelee ryijyn aihevalintaa, pitänee näyttää syykin. Viime talvena koulussa meillä oli Perinteiset seinätekstiilit -kurssi, ja silloin tein tämän. Pitäähän blondille kaverikin olla.
8 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Onpas kaunis tyyny! Kiva idea, tekee mieli kokeilla vapaakirjontaa...

Anonyymi kirjoitti...

Hih, hauskat ryijyt! Perinteistä, mutta kuitenkin semimodernia ;D Vai Andy Warholilaista?

Marsvin

arleena kirjoitti...

Ryijyt ovat tulleet takaisin kotien sisustuksiin. Juuri tuollaiset pienet, mitä juuri teet, on helppo sijoittaa sisustukseen.
Komeroni kätköissä on puna/musta abstraktikuviollinen noin 40-vuotta vanha ryijy. Se näyttää oikein modernilta tähän päivään.

SatuA kirjoitti...

Kaunis kirjontatyyny! Ryijyissäkin on sitä jotain = )

Kate kirjoitti...

Tosi ihana tyyny. Ihana!
Ryijytkin ovat kivat, toivottavasti pääsevät hyvälle paikalle seinälle.

Markka kirjoitti...

Vautsi mikä kirjontatyö!

Laina kirjoitti...

Pähee ryijy! Eikös nyt muuten ole joku Elviksen erityisvuosiluku? Ajankohtainen ryijy siis tulossa! Todella hieno tyyny myös! (ja tuoli sen alla on kiva)

Anonyymi kirjoitti...

Die Ermittlungen der Kriminalpolizei Amberg liefen thomas sabo shop von Beginn an in alle Richtungen. Es stellte sich heraus, thomas sabo schmuck dass ein Verwandter des geschädigten Ehepaares berechtigt im Besitz eines ohrringe creolen Hausschlüssels war, den sich dessen 19-jähriger Sohn heimlich aneignete. Der Filius – wohlwissend, thomas sabo was es im Zielobjekt „zu holen gab“ – drang mit einem 19- und einem 21-jährigen Bekannten thomas sabo uhren in das Haus ein. Das Trio, allesamt Schwandorfer, eignete sich die erwähnte Tatbeute an und versteckte diese. Ein Teil angebote thomas sabo davon vergruben die Drei im Wald. thomas sabo armketten Die Burschen hatten sich mit einem 18-jährigen Schwandorfer noch einen Vierten ins Boot geholt, thomas sabo schmuck günstig der sich daran machte, den Schmuck zu verhökern. Unter anderem waren es diese Verkaufsaktivitäten, die die Ermittler thomas sabo anhänger sale der Kripo auf die Spur der Einbrecher brachte. thomas sabo engelsflügel Fast die gesamte Tatbeute konnte sichergestellt werden.