24.8.2007

Pistoksissa

Pieni neuleähky vaivaa. Sen laantumista odotellessa olen hipelöinyt tilkkutyökankaitani mutta päätin kuitenkin tarttua neulaan. Ajattelin tehdä tyynynpäällisen hieman Gudrun Sjödenin henkeen. Rouheeta meininkiä eikä mitään sipistelyä. Tiilenväristä villakangasta ja villalankaa. Saapa nähdä aloitinko ikuisuusprojektin.


Mukavaa huomata, että koulutus on mennyt perille! Mies toi viime viikonlopun rompetorilta tuliaisina 3 laatikollista sekalaisia nappeja. Järjestin ne väreittäin lasipurkkeihin. Niitä on niin paljon, että voisin tehdä niistä vaikka pienen seinävaatteen. Ehkä jonain päivänä teenkin.4 kommenttia:

CharlienEnkeli kirjoitti...

Hassua, että olin aikeissa katsastaa Gudrunin sivuille ja satuinkin vilkaisemaan ensin Pujoliivin: täältähän se linkki löytyi =) Mukavan syksyisen värinen työ sulla tekeillä! Ja nappilöytö osui kerrassaan nappiin;)

Vauhtikone kirjoitti...

Nappeja ainakin tulee riittämään ja mielenkiintoisen värin olet kankaaseesi valinnut. Valmiina voi olla kuitenkin hyvän näköinen. Laitathan kuvan blogiisi, kun olet saanut valmiiksi. Saavat sitten muutkin ihastella.

Markka kirjoitti...

Mulla on samaan tyyliin koulutettu mies :D
Kätevää.

heidi kirjoitti...

Olen nappikade sinulle, vaikka varastoja on omastakin takaa.