28.10.2007

Sunnuntain nautintoja

Sunnuntaiaamut ovat makoisia. Silloin nukutaan pitkään, keitetään kunnon maitokahvit ja nautitaan hitaudesta. Ja jos hotsittaa, lähdetään kirpputorille etsimään aarteita. Tämänkertainen kirppislöytöesittelyni on toissapäivältä, naapurikunnan pikkuiselta kirppikseltä: sympaattinen Lady Coffee -purkki. Minulla on niitä jo yksi ennestään, joten olenkohan nyt Lady Coffee -keräilijä?


Kirppishinnat ovat kokeneet hurjan nousun euroon siirtymisen myötä. Se ensimmäinen Lady-purkki maksoi saman verran kun tämä - markoissa! Silti tämä toinen tuntui edulliselta löydöltä... Purkki on kuitenkin ihana, siinä kelpaa säilyttää suosikkikahviani Vaniljaa.

4 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Kirpparilla on muute tosi kallista nykyään. Raivostuttavaa.

Ihana purkki on kyllä :)

Minna kirjoitti...

Yhdyn edelliseen puhujaan! Ihme, että myyvät vielä nappeja kirpputorilla alle kaupan hinnan - pitäisiköhän niille vihjaista, että ei ole napeissa hintataso vielä ihan kohdallaan... ;-)

Mutta purkki on kyllä oikein viehättävä! Voi kunpa löytäisikin tuollaisen joskus, ja sellaisella kohtuullisella (yli)hinnalla, minkä vielä raaskisi maksaa. :)

ps kirjoitti...

Oo, miulla on samanlainen, tosin hieman patinaa saanut,Lady-purkki. Olen saanut sen mummolta "omaan käteen", kuten äitini aina jaksaa muistuttaa. Mummo antoi sen kaappeja siivotessaan miulle leikkeihin,joista äiti sen pelasti keittiön hyllylle oottamaan. Mie muistutin äitiä aina siitä, että se on miulle annettu ja nyt keväällä sain sen sitten ihan tänne omaan opiskelijan (tyhjään?) ruokakaappiin. :)

Sampolino kirjoitti...

Eksyinpä vahingossa sun blogiin :) Tuo purkki on aivan ihana, olin jo unohtanut että mullakin on (ainakin ollut) samanlainen. Mummon peruja, täytyypä etsiä se jostakin, toivottavasti ei ole laitettu hukkaan...