3.11.2007

Eka kerta

Tässä ihkaensimmäinen pitsihuivini. Malli on Shetland Triangle, joka lienee tuttu lähes kaikille neulebloggaajille. Pitsihuiveja on esitelty blogeissa jo pitkään, itse sytyin asialle näin jälkijunassa. Halusin toteuttaa nimenomaan Shettiksen, koska se on kaunis muttei kuitenkaan liian "herkkä". Se on myös useassakin blogissa helpoksi todettu. Ja niin se olikin, uskaltauduin kutimen kanssa jopa tv:n ääreen. Ainoa kinkkinen kohta minulle oli aloitus, joka kieltämättä on aika oleellinen osa projektia... Onneksi neuletukihenkilöni sattui istumaan sohvalla vieressäni juuri silloin (kiitos Nasti!).Malli: Shetland Triangle, Wrap Style
Lanka: Drops Alpakka, 100 g
Puikot: 4,5
8 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Mä en ole yleensä ihan pitsihuivi-tyyppiä. Mutta tuo shettis houkuttaisi. Aloitus on mulle vaan täyttä hepreaa. Oon päättänyt selvittää mysteerin monta kertaa, ja neuloa tuon huivin. Kiukuttaa vaan lukea sitä ohjetta tajuamatta, luovutan aina ennen kuin aloitankaan.

Lotta kirjoitti...

Se on hieno :) Ite oon aatellu tuota keltasesta FLoricasta... kunhan saan sen samaisen alkumysteerin selvitettyä.

Nasti kirjoitti...

En minäkään sitä ohjeen aloitusta ymmärtänyt. Neuvoin Tyttiä tekemään aloitus niinkuin esim. Ullan Minttumaari-huivissa. Heh, paraskin neuletukihenkilö, opetan menemään sieltä mistä aita on matalin :)

marianne kirjoitti...

Sain juuri tänään lahjaksi kaksi kerää vaalean sinistä Drops Alpacaa, enkä vielä ehtinyt katsella mitään ohjeita, mutta jo mietin autoa ajaessani, että mihin ne olisi hyvä käyttää. Tästä blogista taisi löytyä vastaus.

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Upean värinen Shettis!
Sisäisen villapaidan blogissa on Vilman suomennos aloituksesta hänen oman Sagittaria-huivinsa ohjeessa.

villapeikko kirjoitti...

Kaunis huivi!

Elli kirjoitti...

Hieno on ja oikein kauniin värinen! Jokohan sitä tohtisi siirtyä suorakaiteen mallisista huiveista kolmioihin...

eija kirjoitti...

kaunis huivi. Kiva että täältä löytyy mutakin siskoksia