24.11.2007

Essut

Olen haltioituneena ihaillut mm. Globe Hopen ja muiden materiaalien uusiokäyttöä harjoittavien yritysten tuotteita ja niiden saamaa positiivista julkisuutta jo pitkään. Sen kaltainen toiminta on ollut salaisena haavenani jo pitkään. Ihan vaikka vain harrasteena jos ei leipätyönä. Materiaalia olen keräillyt jo jonkin aikaa, parin postauksen takainen torkkupeitto taisi sen jo kertoakin.

Tein Tytille ja Siipalle heidän toiveidensa mukaiset esiliinat, jotka heidän luvallaan tässä nyt esittelen. Nautin näiden suunnittelusta ja valmistamisesta suunnattomasti! Onneksi pääsevät hyvään kotiin, niin raskin niistä luopua...

Tytin esiliina
Vuoritettu, materiaalina kaksi vanhaa verhoa. Rinnukseen kiinnitetty vanha pitsiliina. Taskun koristenauha anopilta saatu. Taskuun painettu kangasväreillä jänikset.
Siipan esiliina
Materiaalina vanha puolipellavaverho. Jänis painettu kangasväreillä ja porkkana tikattu tiheällä siksakilla.


11 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Mainiot essut! :)

amelie kirjoitti...

Ruskea essu on hieno, pitsiliinakaan ei näytä liian fiiniltä tuossa edessä.

Vilma kirjoitti...

Wau, onpa upeita!

Tiina kirjoitti...

Tosi kivat, noi puput erityisesti. Onko oma mallisi?

Marjo kirjoitti...

Ihania, etenkin tuo ensimmäinen! Minä tykkään kans, että vanhat jutut saa uuden elämän, eli katselen vanhoja vaatteita, lakanoita ym. "sillä silmällä".

Pibu & Tinde kirjoitti...

Onpa upeat essut! Itseäni on myös kiinnostanut vanhojen materiaalien uudelleen käyttö, jos tämä uusio-tavara on oikeasti fiksu ja kaunis tai niille on tosiaan tarvetta (kuten nuo sinun tekemät essut). Olen pohtinut tätä paljonkin viimeaikoina :) ja se on jännä juttu miten paljon parempi mieli tulee kun keksii ja osaa tehdä jostain vanhasta -ei käytössä olevasta asiasta -kauniin ja tarpeellisen, kuin jos sellaisen tekee kaupasta ostetuista materiaaleista..tosin siitäkin tulee hyvä mieli. Mutta nuo sinun essusi tuo kyllä varmasti hyvän mielen myös niiden saajille.
T. Tinde

Sini kirjoitti...

Ihanat essut!

maijja kirjoitti...

Todella kauniit essut - ja kaunis blogi! Myös edellisen postauksen neuletakki on mun mieleeni.

Markka kirjoitti...

Ihastuttavia! Olen joskus laukkuihin ommellut vanhoja pitsiliinoja koristeiksi.
Kirpparilta niitä tulee hamstrattua.

Kamicha kirjoitti...

Vau, mitä kierrätystä!

Kaulin on aika uhkaavan näköistä rekvisiittaa :-D

Piikkari kirjoitti...

On kyllä, voi että, upeat essut! Ihminen sit vaan osaa.