11.11.2007

Jotain tarttis tehdä

Jokin mättää tässä villatakissa. Periaatteessa se on ihan ok, mutta...se on jotenkin ankea. Takin kiinnityssysteemin olen jo kerran tehnyt uusiksi. Alunperin siinä ei ollut nappeja ja nappilistoja, vaan metallilenksut ja joustinneulekaitaleet, jotka pujotettiin metallilenksujen läpi. Se tsydeemi oli niin epäkäytännöllinen, että meni vaihtoon heti. Lenksujen tilalle neuloin nappilistat ja laitoin napit. Mutta ei tämä oikein toimi näinkään. Jotain tarttis tehdä vielä. Kenties virkattu kukka rintaan, joka veisi näppärästi huomion pois kiinnityssysteemistä? Toisenlaiset napit...? Hyviä ideoita otetaan vastaan.Malli: Moda 2/2005
Lanka: SandnesGarnin Sisu
Puikot: 3,0

10 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Isommat, huomiota herättävät, erilaiset, tai eriväriset napit? ..mun ehdotukseni.. :)

tikru kirjoitti...

Mites ois molemmista päistä aukeava veskari?

tikru kirjoitti...

eiku vetskari, veskari rinnuksissa kiinni ei ois ehkä kevyt ratkasu, tosin riippuu lajista, mut omasta kokemuksesta lätkäveskari ei oo ihan kevyt :)

Vilma kirjoitti...

Niin, ehkä se kaipais jotain tohon kiinnitykseen. Vetskaria tai erikoisia nappeja ehdottaisin minäkin.

Tai sit meikäläisen patenttiratkaisu eli satiininauha. ;) Sillä tai muulla koristenauhalla vois reunustaa kiinnityskaitaleen ja hupun, niin ne hieman kehystäis ja tois ilmettä neuleeseen. Eikä tarttis purkaa ja neuloa enempää. :)

milliini kirjoitti...

Minun ratkaisuni ongelmaan kuin ongelmaan ovat isot napit. Piristää, muttei herätä liikaa huomiota. Eli Maijun mallilla mennään. Toisaalta minä vaan rakastan isoja nappeja.

Lotta kirjoitti...

Nuo edelliset kaikki toimis (veskaria lukuunottamatta ehkä) tai sitte jostain syystä aattelin luisia nappeja tai sitte Mielityn nappikermakakkua rintaan... vaikee sanoa, kun ei tiiä sun inhotuksista :). Musta tuo on noinki hieno, mutta jos ei tuu pidettyä niin rohkeesti vaan tuunaamaan...

marja kirjoitti...

Hmmm...Minun mielestä se on hyvän näköinen noinkin...Miten olis joku tasku/taskut...Tai sit joku kukkakoriste rintaan.Tai sit paremmin erottuvat napit?

villapeikko kirjoitti...

Molemmista päistä aukeavaa tai muuten vain lyhyempää vetoketjua ehdotan minäkin. Niin että takki olisi alhaalta pienen matkan auki kuten nyt on. Tai sitten metallinappeja.

villamokka kirjoitti...

Mielestäni hyvä noin. Onko lankaa enemmän, että voisi tehdä twinsetin ja siihen alupaitaan tällä ruskealla ja pinkillä/terralla/turkoosilla raitaa ja poolokaulus?

Tytti kirjoitti...

Kiitos hyvistä ideoista! Erityisesti miellyin tuohon vetskariajatukseen: molemmista päistä aukeava vetskari toimisi tässä hyvin. Lankaakin jäi (ja samaa laatua löytyy vielä turkoosina) joten twinset-tyyppinen ratkaisukin saattaa nähdä päivänvalon...