9.12.2007

Nappi(silmä) kadoksissa

Tämä lyhythihainen villatakki syntyi langoista, jotka ostin kesällä Tallinnasta. Väri on aivan huikea vihreä, mutta täytyy todeta, että väri vaatisi edes hieman väriä myös kasvoihin. Näin talvella ihon kalpeus vain korostuu aika voimakasta vihreää vasten. Inspiraation lähteenä työlle oli vanha kunnon Caverni. Ehkä tätä tulee jopa pidettyä.

Mutta kuvassa on pari virhettä! Ensinnäkin, napit ovat aivan väärät. Kaupassa metalliset, vanhan kullan väriset napit näyttivät hyviltä, mutta kiinnitettynä neuleeseen...ei kiitos. "Nappisilmäni" kaipaa selvästi vielä harjaannusta. Toiseksi, nappeja on liian vähän. Piti olla kuusi, mutta jostain syystä ostin viisi. Lisäksi nappien kiinnitysvaiheessa kissa pyöritteli yhden napin jonnekin, joten takkiin asti selviytyi vain neljä nappia. Uusi reissu nappikauppaan siis tiedossa.


Malli: omasta päästä, inspiraatio CavernCardista
Lanka: BBB New Master
Puikot: 4,00

9 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Ihana! Tosi kiva malli ja väri myös :)

Jaana kirjoitti...

Onpas kivan näköinen ja näpsäkkä neuletakki!

villapeikko kirjoitti...

Ihana takki!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana! oli minunkin ensimmäinen ajatukseni :) Ihania töitä teillä molemmilla muutoinkin.

-merja-

heidi kirjoitti...

Mielettömän hieno! Keskitalvella saa näyttää kalpealta.

Pibu & Tinde kirjoitti...

onpa söpö neuletakki ja pirteä väri (laitat vaan vähän aurinkopuuteria poskille niin kalpeuskaan ei haittaa ja toisaalta kaikkihan me täällä ollaan kalpeita talvella :))

joko kirjoitti...

kivan näköinen takki! paljonko se söi lankaa?

Anni kirjoitti...

Tosi söpö!

Anonyymi kirjoitti...

kerroppa että miten muuttelit ton alkuperäsen ohjeen takkia...siis tota etuosaa ettei se kapenisi...haluaisin itekkin samanlaisen villatakin