10.1.2008

Aamupuuroa

Otsake viittaa näihin sukkiin. Langan meleerattu väri ja mallikuvion hiutaleet tuovat mieleen aamuisen kaurapuuron. Lanka näytti kyllä kerällä kivemmalta, meleeraus menee hiukan hukkaan näissä sukissa. Käyttöön tulevat varmasti, koska syksyllä tekemäni Snicket- sukat ovat olleet ahkerassa käytössä ja kuluvat pian puhki, ellen saa toisia ohuesta langasta neulottuja sukkia. Tässä se taas nähdään, ettei neulojalla automaattisesti ole sukkia tarpeeksi. Olen antanut tekemiäni sukkia niin paljon kavereille, että omat varpaat paleltuu. Ja minä kylmävarpaisena käytän lähes aina villasukkia!


Malli: Undulating rib socks, Favorite socks
Lanka: Fortissima socka, väri 1051, menekki 75g
Puikot: 2,5mm
Ovat muuten viides toteutettu malli kyseisestä kirjasta. Ainakin saman verran siinä vielä on malleja, jotka haluan tehdä. Sitten pitänee hankkia lisää sukkakirjallisuutta :)


Ompeluksiakin valmistuu hiljalleen. Uusiokäytin jälleen vanhaa huopunutta villapaitaa ja tein Tytille pussukan. Tässä on vetoketjut ja vuoret ja kaikki.
Niin, ja haluan kiittää vielä kerran ihanista Colette pulloverin kommenteista! Puserosta tuli kyllä mainio eikä ole (kaltaiselleni vilukissalle ) liian kuuma.


8 kommenttia:

Maaru kirjoitti...

Kaunista puuroa ja vihreitä kuulia!

arleena kirjoitti...

Kiva pehmeä laukku ja persoonallinen. Eipä tule toista samanlaista vastaan.

Pitäisikö minunkin joskus näyttää mummon kutomat vanuttuneet ihanat villasukat, jotka ovat suosikkin. Usein olen kyllä avojaloin kotona.
Kannattaisi kyllä ottaa sukat tavaksi, mikäs sen ihanampaa kuin lämpimät jalat.

Riikka kirjoitti...

Kiva laukku!

Oletko Favorite Socksista neuloessasi vaihdellut puikkokokoja esim. varressa, kuten monissa ohjeissa neuvotaan? Tuo käytetty tekniikka on pidätellyt mua tarttumasta useisiin kirjan malleihin, jotenkin en vaan suostu uskomaan että ohuita sukkalankoja olisi mitään järkeä neuloa jollain 3,5mm:n puikoilla.

Nasti kirjoitti...

Riikka: En ole vaihdellut. Näissä undulaateissakin taisi olla isohko puikkosuositus, mutta en tiedä mitään inhottavampaa kuin liian isot villasukat! Tykkään tehdä napakat, jotka ei pyöri jaloissa. Mulla on myös kapeat jalat, joihin pitää tehdäkin pienemmät kuin "normaaleille" jaloille.

Sini kirjoitti...

Oot kyllä taitava uusiokäyttäjä. Ihan kateeks käy :-D

eija kirjoitti...

sivuillamme sinulle jotain

Hansu kirjoitti...

Vanhojen kierrätys kunniaan! Kahta samanlaista tuskin on, ellet tee :)

Kurkkaapa blogiini!

Lotta kirjoitti...

Juu ja sitten Hansun jälkeen seuraavaks saatte sen multa :).