20.1.2008

Myssykkä

Pipovalikoimani on hyvin pieni. Nekin vähäiset ovat hyvin peruspipoja, 2o 2n-tyylisiä. Nyt innostuin kokeilemaan hieman toisenlaista pipon mallia, enemmän takaraivolla pidettävää. Idea löytyi Ravelrystä, tästä mallista. Oikeastaan tämä on myssy, koska tämän voi asetella päähänsä hyvin monella tavalla. Tykkään.

En onnistunut kuvaamaan myssykkää omassa päässäni, joten poseeratkoon hän hattutukissa. Isä on tehnyt hattutukit meille molemmille, Nasti taisi jo omaansa jossain postauksessaan käyttääkin pään sijasta. Hattutukkini on ollut oikeassakin käytössä kerran, huovutin sen avulla hatun. Se onnistui muuten ihan hyvin, mutta näytän se päässäni lähinnä Mannerheimiltä. Viikset vain puuttuvat. Joten ei siitä sen enempää.
Malli: omasta päästä
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 4

----
Pujoliivi kiittää kauniisti You make my day -huomionosoituksistanne Arleena, Milliini, Minni, Vilma, Weirdrockstar, Kaisakaisa, Markka ja Virve. Kiitos! Kuten Nasti jo edellisessä postauksessaan totesi, on lähes mahdotonta ojentaa kukkaset vain kymmenelle blogille, koska kaikki lemppariblogimme ovat hienoja ja persoonallisia.
----

Lopuksi vielä todiste siitä, että aurinko on joskus muinoin paistanut tähänkin torppaan. Kuinka kauniisti se paistoikaan vanhojen ikkunalasien läpi. Tule jo takaisin, arska!


4 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Kivan mallinen myssykkä

Salla H kirjoitti...

Tuo sinun hattutukkisi on kyllä kaunis verrattuna minun :) Tampereella oli josku 90-luvulla työväenopistossa modistuskurssi ja siellä tehtiin hattutukit sahanpurusta ja erikeepperistä. En saanut omaani ihan valmiiksi koskaan ja nyt sahanpurua suojaa vain elmukelmu ;) Kyllä sillä silti voi ihan hyvin hatut pingottaa. Kiva pipa :)

Elli kirjoitti...

Onpa soma myssy. Tuollainen malli on loistava, kun tukka ei ole ihan niin liiskana kuin normipipon jäljiltä.

WeirdRockStar kirjoitti...

Sehän on kovin sympaattinen!