24.2.2008

Pehmoinen kuin hiiren turkki

Kun painiskelin inspiraation puutoksen tuskissani isomman neuletyön suhteen, ystäväni pelasti minut ja tilasi neuletakin. Hän oli ihastunut oliivitakkiini ja halusi itselleen samantyylisen harmaasta mohairista. Intopiukkana kipaisin kaupasta lankaa ja aloitin tikuttamisen. Ystäväni on minua 20cm lyhyempi ja niin tämä takkikin on kaikinpuolin pienempi kuin ahkerassa käytössä ollut oliivini. Nyt kun lankaa oli riittävästi, tein kauluksesta isomman ja muhkeamman. Rose mohair oli minulle uusi tuttavuus, mutta ensituntuma ei ollut ollenkaan huono. Varsin riittoisaa lanka ainakin tuntuu olevan, tähän meni tasan 200g.

Parhaan ystävän villatakki
Malli: omasta päästä
Lanka: Novitan Rose mohair, menekki 200g
Puikot: 5mm11 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hyvän näköinen takki tästäkin langasta. Olet muuten hyvä ystävä, kun neulot tilauksesta! (Tunnustan että minua ei oikein saa neulomaan muita kuin itseäni kiinnotavia malleja myös muille)

jennip kirjoitti...

Ihuna, oikein käyttökelpoisen näköinen perusneule. Ohjetta vaan esille, vaikka Ullaankin (jos haluat!) sinne kaivataan myös tämmöisiä ihan perusneuleita.

Hansu kirjoitti...

Takki näyttää lämpöiseltä ja juuri oikean kokoiselta :)

anNu kirjoitti...

Hieno, pehmeän näköinen. Kaulus on hyvä juuri noin runsaana. Minulla mustaa Rosea odottamassa inspista. Haluaisin neuloa joko pitkän villatakin juuri tuollaisella kauluksella tai tunikan...

Elli kirjoitti...

Ohje olisi aivan parhautta! Tykkään tosi paljon sekä mallista, että väristä. Très chic!

Tiiina kirjoitti...

Kaunis. Olen hipelöinyt Rose Mohairia kaupassa, mutta en ole vielä löytänyt mieluista mallia. Mutta nyt löysin. Tahtoo samanlaisen. Kietaisuneuleet ovat ehdottomasti mun juttu.

kio kirjoitti...

tosi hyvännäköinen neule!Mun mohairit on odottanut hetkeään jo useamman vuoden...

Nasti kirjoitti...

Kiitti kiitti!

Hui, ohje... Harkitaan. Katsotaan.

CharlienEnkeli kirjoitti...

Ihana neule taas kerran! Laita ihmeessä ohjeita ylös ja jakoon, mainio ehdotus =)

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä! Kaipaan myöskin ohjetta :)-Sarapee

hanna kirjoitti...

Oon käynyt kurkkimassa tätä useamman kerran ja tänään kaupassa Rosea hipelöidessäni muistelin taas. Ohje olis niin ihana, sanat ei riitä! Hurahdin puikkojen kilkutteluun joulun alla, ja nyt saattaisi olla aika isommalle työlle. Se voisi olla tämä...