29.3.2008

Päiväkahvit

Ostimme syksyllä isomman ruokapöydän ja totesin, että kaikki pöytäliinani ovat siihen liian pieniä. Ompelin jo silloin kolme kaitaliinaa, joita pidän poikittain pöydän päällä. Nyt löysin ihanaa Almedahlsin kettukangasta, josta ompelin lisää kaitaliinoja. Olen niin pihi, että säästin tekemällä kolme lyhyempää kuin että olisin ostanut kangasta 2,6m ja tehnyt yhden pitkän.


Uusien ja vielä tahrattomien liinojen kera maistuu päiväkahvitkin hyvältä!


10 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Kätevää ja kaunista:) Pitäisikin ottaa kuva kaitaliinoista, joita äitimuori tässä kutaisi, tilasin tuota kapeaa mallia viisi kappaletta juuri noin laitettavaksi ainaisen pitkän liinan tilalle. Tosin kudottavaa oli näin enemmän tässä tapauksessa, mutta sekin oli pelkkä etu.

Kiki kirjoitti...

Kyllä tuossa kahvi maistuu ja noin kauniit kupitkin.

Marsvin kirjoitti...

Oijoi, mitkä kupit! Ja liinatkin ;D

stanna kirjoitti...

Ihanat liinat. Itse ihastelin tuota samaista kangasta kerran kaupassa mutta en vain raaskinut ostaa kun pitkiä verhoja ( ja tarvii 4 mittaa) siitä haaveilin. Olisinhan voinut tehdä pöytäliinan... Tyhmä minä. Meillä tosin ei käytetä liinoja kuin juhlissa. Ja nyt olen pitänyt poppanaa että tulisi niillekin jotain käyttöä.

Jaana kirjoitti...

Ihana keittiö; ja noi arabian kupit <3 Kaunis kuosi kaitaliinoissa.

tuike kirjoitti...

Hieno tunnelma: kaunnis kangas ja hieno opetustaulu, ihan suosikkini kouluvuosilta.

arleena kirjoitti...

Arabian keltainen kuppi on kovin tuttu, minulla on vain yksi kuppi (löytynyt romuvarastosta), jota säilytän kuin kukkaa kämmenellä. Ajattelin valaa siihen pääsiäiskynttilä, mutta se jäi kuitenkin tekemättä.

Minä en osaa kattaa ellei pöytään tulisi liinaa, kaitaliinoja tai tabletteja. Niistä löytyykin sopiva määrä vaihdeltaviksi.

Kettukangas sopii hyvin kaitaliinaksi.

Hansu kirjoitti...

Kaunista kangasta! :) Kaitaliinat ovat tällä hetkellä kysyttyjä meilläkin kaupassa. Meidän mallit on vaan maksimissaan 120 centtiä. Useat tekevät paneeliverhoista kaitaliinoja.

hanna kirjoitti...

oon aina jotenkin vierastanut pöytäliinoja, mutta nuohan on hienot!
ja ihanat kupit.

Laiza kirjoitti...

Mistäs tuota kangasta voi löytää? Sopisi minunkin pöydälleni. Sitäpaitsi ketut on ihania.