22.6.2008

Tuurivirkkaaja ja punainen vaate

Neuloin työkaverilleni hänen toivomansa punaisen vaatekappaleen. Neuloin alaosankin pyörönä ohjeesta poiketen. Tennessee on kyllä aika kivaa neuloa, en olekaan siitä itselleni neulonut pitkiin aikoihin. Kaapissa kyllä odottaa yksi vuonna 2000 neulottu aivan liian iso ja täysin käyttämätön harmaa palmikkopusero purkamistaan. Siitä vois kyllä tehdä jotain kivaa...

Malli: Pitsineuletoppi, Novita Kevät 2006
Lanka: Novita Tennessee 330g
Puikot: 3mm

Olen huomannut, että olen ns. tuurivirkkaaja. Joskus vain iskee himo virkata ja se kestää muutamista päivistä viikkoihin. Aiemmin olen himon iskiessä tehnyt kaikenlaista pientä, mm. pipoja ja kasseja, mutta nyt ajattelin rytkäistä kerrankin jotain isompaa. Ravelryssä olen ihaillut upeita Babette blanket -versioita ja semmoisen minäkin haluan! Ohjetta minulla ei ole, mutta kai sitä ruutuja ihminen osaa virkata... :) Saapa nähdä aloitinko ikuisuusprojektin. Tavoite on kuitenkin saada tämä tämän kesän aikana valmiiksi.Todisteeksi virkkauskausistani otin muutaman kuvan vanhoista virkkuuksistani. Kaikki ovat valmistuneet muutaman lähivuoden aikana.

10 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Kauniita kaikki :)

Liina kirjoitti...

ihania kasseja! Ja Babette näyttää tosi herkulliselta!

arleena kirjoitti...

toppi on kaunis
neliöistä tulee hieno torkkupeitto tai/ja koristetyynyt

heidi kirjoitti...

HIeno tuo toppi, itse mietin sitä silloin kun novitassa sen näin, mutta ei vain innostanut. Nyt alkoi kiinnostaa =) Kun olis kasa tuota tenneseetä kotona.

WeirdRockStar kirjoitti...

On yksi asia mihin olen kiinnittänyt, mitä tulee teidän siskosten muiden hienouksien ohella, huomioni. ( Lausehirviö, I know )
Ja se on kuinka valtavan tasainen käsiala teillä on kaikissa töissä.

Täytyi avautua.

aura kirjoitti...

Kauniita töitä! Samantapaisia virkkauspakko-oireita minullakin, jälki vain ei ole yhtä kaunista.

maijja kirjoitti...

Minäkin taidan olla tuollainen tuurivirkkaaja, neulojana en mikään. Kauniit värit neliöissä!

ps. huomasin profiilistasi, että leffasuokkareihisi kuuluu Dina. Niin minunkin! On muuten vaikuttava ja mahdottoman upea elokuva.

upa kirjoitti...

Kaunis punainen on ihana.
Pyörylöistä koottu kassi on tosi kaunis.

CharlienEnkeli kirjoitti...

Oi kuinka sievä toppi!

Eila kirjoitti...

Minäkin olen ihastellut tuota toppia Novitassa mutta päädyin sitten toiseen malliin. Kivoja kasseja olet virkannut, minä osaan virkata aika kehnosti tai siis en ole opetellut.