1.7.2008

Gathered Scarf

Halusin uuden kesähuivin. Mielenkiintoinen lankakin oli jo hankittu. Pistin puikoille Lace Ribbonin, mutta ei siitä mitään tullut. Etsin kuumeisesti toista, mukavaa ja simppeliä mallia, ja Ravelryn ehtymättömästä varastostahan se löytyi. Gathered Scarf.Malli: Gathered Scarf
Lanka: SandnesGarn Shine n.150 g
Puikot: 3 mm, 4,5 mmHuivista tuli heti suosikkini. Se on lämmin, notkea ja teräksen harmaa sävy on juuri se oikea. Huivi istuu hyvin myös Miehen kaulaan. Saa nähdä joudummeko taistelemaan käyttövuoroista.

***

Halusin myös kesätunikan. Eurokankaan palalaarista löytyi kepeä kangas, kaavat yhdistin kahdesta Modasta. Teknisesti tunika onnistui ihan hyvin, mutta se taiteellinen vaikutelma...hmmm. Hulmuava malli ei tuntunut omalta ollenkaan, ja läpinäkyväkin se on. Aivan kuin olisin liikkeellä yöpaidassa. Harmi, mutta aina ei voi voittaa.

6 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Tuon kaulahuivin kudontamalli näyttää hauskasti vanhalta, olikohan lapsuudessani tuota mallia käytössä, ehkäpä.

Hellepäiväksi liehuvana tunika olisi ihana viileä

heidi kirjoitti...

Kiva huivi!

Ultsi kirjoitti...

Tosi kiva malli! Minäkin olen niitä tikutellut jo kaksin kappalein, viimeksi Garnstudion Cotton Viscosesta joka miellyttävä kaulalla ja kauniin kiiltävä.

Minna kirjoitti...

Hauska huivi! Täytyykin merkitä ohje muistiin.

Tunikakin näyttää kivalta. Harmi, ettei taiteellinen vaikutelma ollut kohdallaan. Empiiristen tutkimusteni valossa minusta tuntuu, että tätä ilmenee laajemminkin tunikoiden ollessa kyseessä... ;)

Ultsi kirjoitti...

Ihan höpötin omiani tuossa aiemmin: lanka oli Rowanin Bamboo Softia.

Ninnu kirjoitti...

Hei, blogissani on tunnustusta hienosta blogistanne. Jos haluatte, niin voitte noutaa asiaan liittyvän logon :-)