25.7.2008

Kansainvälistä menoa

Blogeissa vilisseet jaappanialaiset ompelukirjat ovat innoittaneet minuakin, vaikken sellaista omistakaan. Olen ymmärtänyt, ettei niistä ole niitä omistavillekaan juuri apua kuin kuvien muodossa ja kirjojen kuvia löytyy netistäkin. Tunikakuume senkun nousee... Tässä omista viritelmistäni toinen (ekaa ei kehtaa esitellä...). Tämä on auringonkeltaista pellavaa ja apuna väännössä oli useampikin Moda-lehden kaava.

Voitin elämäni ensimmäisen blogiarvonnan! Lahonnut lankkulattia-blogin Tiivi muisti minua pikkupaketilla, jossa oli melkeimpä täsmäpalkinto: keltaisen ja oranssin värisiä tilkkuja, nostalginen käsityölehti sekä uudempi ulkomainen sisustuslehti. Kiitos vielä Tiivi! Ompelin tilkuista pikkuisen pussukan.

Tytti-siskon tuliaisina tuoman Hula-tytön myötä : Aloha ensikertaan!
8 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Onpas aurinkoinen tunika! Tosi kaunis, yksinkertainen malli jossa kauniit yksityiskohdat eikä mitään liikaa. Ihana.

Maaru kirjoitti...

Tavattoman kaunis ja kiehtovalla tavalla vanhanaikainen tunika!

Soile kirjoitti...

Hauskan näköinen tunika.

Mutta kuules, kyllä niistä kirjoista on apua ompeluun. Löytyy kaavat ja kaikki ohjeet on näytetty kuvallisesti. Kyllä niitten mukaan pystyy ompelemaan. Täysin hintojensa (=edukas) arvoisia. Mutta minä olenkin täysin höyrähtänyt niihin... :)

kirstaiker kirjoitti...

Simppelin tyylikäs malli. Itse vierastan keltaista väriä, mutta tuo tunika näyttää keltaisena oikein hyvältä!

Hansu kirjoitti...

Nätti tunika! Siitä tulee mieleen jotain vanhaa ja maalaismaista, mutta hyvällä mielellä :)

Pirena kirjoitti...

Voi vitsit kun kiva blogi löytyi, meni koko aamu selatessa. Täytyypä laittaa muistiin, niin ihania neuleita ja juttuja täynnään. Paljon samaa kuin minussa, että neuleita pitää olla paljon, vaikka ei millään ehdi kaikkia pitää, eikä poiskaan raaski luovuttaa, senverta pihi minäkin.

Tiivi kirjoitti...

Kivaa, kivaa! :) Olet aikaansaava!

Liivia kirjoitti...

Tuo keltainen tunika saa minut miltei sekoamaan! Aivan ihana!