7.8.2008

Työhuoneessa

Ajatus omasta työhuoneesta on muhinut päässäni jo pitkään. Kesän aikana haave vihdoin toteutui. Se vaati talossamme hieman järjestelyjä ja rymsteerausta, mutta tulos on oikein onnistunut. Jo aiemmin hankkimani ompelukone pääsi vihdoin käyttöön ja sai seurakseen saumurin.Alkuvaiheen tuotokset ovat varsin pieniä. Mutta tästä se lähtee.Nanso myi joskus keväällä trikoota metritavarana. Ostin sitä silloin pätkän ja siitä tuli oivallinen saumurointiharjoitus. Kankaan kuosi ei tosin enää miellytä silmääni lainkaan, mutta onpahan minullakin nyt Nanson t-paita.Työhuoneessa minulle pitää seuraa Nalle, joka on seurannut puuhiani lapsuudestani saakka.5 kommenttia:

Puutarhaunelmia kirjoitti...

Ihan tuo Nanson kankaasta tehty paita!!:)

Liina kirjoitti...

Onnea työhuoneelle! Ihana pitsipussukka!

arleena kirjoitti...

Onnea työhuoneelle, kone surisee ja puikot kilkkaavat, eikä aina tarvitse kerätä keskenkaiken meneillään olevia töitä pois muiden tieltä - otaksumaa tietysti tämä, mutta perustuu omaan kokemuksiini

-maria- kirjoitti...

Omia (käsi)työhuoneita on näkynyt useammassakin blogissa, minullakin sellainen on haaveissa! Ehkä joskus, nyt minulla on sentään omöelukoneelle ja saumurille oma pöytä makuuhuoneen päädyssä, sekin toki tyhjää parempi.

Ilona kirjoitti...

Oi, teollisuuskone! Omissa haaveissa on sellainen... Onneksi alkoi koulu, niin pääsee taas niillä surruttelemaan unelmankevyesti!