8.9.2008

Outoja tavaroita

Ihan ekaksi kiitän kaikkia vyötiäistakkia kommentoineita, Kiitos! Alkuperäistä ohjetta minulla ei siis ollut vaan tein sen kuvan ja omien mieltymyksieni pohjalta. Joten jos joku kokee tarvetta kopioida kopiotani, niin antaa palaa vaan!

Kesän kirppiskierrokset eivät ole tuottaneet kummoisiakaan löytöjä, mutta kun syksy saapui, niin asianlaita muuttui. Mukaani tuntuu tarttuvan joskus omituisiakin tavaroita... Eipä niitä juuri muualta löydäkään. Jotkut tavarat vain ovat niin kamalia että ovat jo ihania.

Pikkuinen täytetty ketunpoika odotti kirppispöydällä ja pakkohan se oli pelastaa hyvään kotiin.

Nostalgiset joulukuusen valot, kuka näitäkään voisi vastustaa? Lamput on lasiset mutta varalamppuja voi olla vaikea löytää. Tosin eipä meillä ole joulukuustakaan ollut vuosiin.
Ja sokerina pohjalla: äreimmät aurinkolasit miesmuistiin! Oo-la-laa!

6 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Joulukuusenvalosarjan olisin itsekin ostanut, vaikka takeita varalampuista ei olisikaan. Olivat ihanat värilliset käpylamput.

CharlienEnkeli kirjoitti...

=) Hauskoja löytöjä! Meilläkin on jouluisin käytössä "antiikkiset" kuusenlamput - valosarjassa ei ole kuin kymmenkunta kynttilää, mutta tunnelmaa sitäkin enemmän.

Tiiina kirjoitti...

Voi tuota rääpälettä. En kyllä ihmettele, jos suojeluvaisto herää.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin pidän kummallisista tavaroista. Pikku kettu on kyllä aikamoinen kuriositeetti nykyään - muualla kuin museossa siis. Jouluvalot on ihanat. Tuommoiset ovat tosi nostalgisia minulle.

marra81 kirjoitti...

Hyi ällöttävä tuo ketunpoika, mutta niin söpö. Oisin voinut sortua samaan, reppana. Tosi näkyvät aurinkolasit, eipähän jää keltään huomaamatta. Nuo kuusenvalot, hmm...

aino kirjoitti...

sn pitää perustaa oma kuriositeettikabinetti kaikelle oudolle..
kettu kyllä näyttää elävältä!