18.12.2008

Vihersetti

Novitan Isoveli-langassa on sen mahtavan keltaisen värin lisäksi myös hieno vihreän sävy. Koska en ole paksun villapaidan tarpeessa (hah, niinkuin olisin minkäänlaisen villapaidan tarpeessa!), päätin tehdä langasta pipon ja tumput. Halusin niihin jonkinlaisia palmikoita ja sitähän saa mitä tilaa.

Malli: Beaumonde-Inspided Hat, knitsnthings -blogista
Lanka: Novita Isoveli, 100g
Puikot: 4,5mm

Malli: Cabley Mitties, Allison Clayton (pdf)
Lanka: Novita Isoveli, 110g
Puikot: 5mm
Olipas nopeat neulottavat! Olen tikuttanut niin paljon niillä 2millin puikoilla, että nämä tuntuivat valmistuvan hetkessä! Ja lapasmallista täytyy vielä sanoa se, että niistä tuli täydelliset sopivat kapeaan, ns. kätilön käteeni :)

Tämä oliivinvihreäkin väri ilmeisesti poistuu Isoveljen värikartalta. Tätä ja sitä keltaista joudun varmaan lankakomerooni hamstraamaan lisää...

9 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Tosi ihanan näköiset, varmasti lämpimätkin!

Christina kirjoitti...

Ihanan muhkeita palmikoita. Kiva setti. Tykkään myös tuosta vihreän sävystä. Miun kuopus näyttää aina samalla tavalla kieltä kun äiti on sen mielestä kuvannut riittävästi : )

Anonyymi kirjoitti...

Mukavan värinen on vihersetti vaikka Joulukuuseen ripustettavaksi. Lapaset ovat kauniisti kuvioidut jopa "kätilön käteen" ja estävät lasienkin huurtumisen. Hyvästä työstä voi nättiä kieltä näyttää kun en itse taida noita neuleita:).

Chacha

Peanut kirjoitti...

Ihan törkeen hienot!

Tiina kirjoitti...

Päheet!

Piritta kirjoitti...

Todella kauniit ja kauniin väriset!

Mammutti kirjoitti...

Upea setti!
Hyvää ja rauhallista Joulua!

Maaru kirjoitti...

Ihanan muheva setti.

Jouluja sisisiskoksille! :)

WeirdRockStar kirjoitti...

Hienoutta jälleen. Teissä kahdessa on se merkillinen kyky että saatte Novitan langat näyttämään ihan ( anteeksi teini- ilmaisu! ) sikahyvältä.
Ihailen.