7.2.2009

Herkkusukat

Olenko siirtynyt pikkuneuleisiin? Tekeillä oleva Mosaic yoke jacket (ravelry-linkki) ei tunnu edistyvän millään. Olen menossa jo kaarrokkeen yläreunassa, mutta joku tökkii. Yleensä neuleen lähestyessä maaliviivaa kiristän tahtia, että saisin nopeammin valmista. Vaan ei nyt. Onko taloudessani tulossa vuosiin ensimmäinen ufo?

Sitä ihmetellessä olen tehnyt pienempiä neuleita. Matkustelin viikko sitten junalla ja junaneuleena valmistuivat iki-ihanat Paraphernaliat. Malli on todella kaunis jalassa, mutta hassulta tuntuu se, että nyt sukatkin voivat mennä vääriin jalkoihin! Miehelle neuloin kaksinkertaisen pipon. Sisäpuoli on raidoitettu erilaisilla Dropsin Alpacan jämillä, ulkopuoli on miehekkään ruskea. Ja lämmin on kuulemma!


Malli: Paraphernalia Käsillään -blogista
Lanka: Sandnes Sisu, 100g
Puikot: 2mm

Malli: Double Layer Sockyarn Hat by Dawn Adcock (ravlink)
Lanka: Sandnes Sisu ja Drops Alpaca

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lämpimän näköisiä ja sukat menee aina oikeisiin jalkoihin:) Värit ovat taas niin mukavat!
Chacha

Jaana kirjoitti...

Suloiset sukat, toi väri sopii hienosti iki-ihanaan malliin. Kiva pipoidea; varmasti lämmin!

Maiju kirjoitti...

Ihanan väriset sukat, nam!

Saija kirjoitti...

Kauniit sukat ja kiva väri. Pipokin kuulosti viksulta vaatteelta. Mutta että ensimmäinen ufo vuosiin. Mä sitten taas kasvatan blogistanian ufokeskiarvoa noin tuhannella ufolla ;-)

helena kirjoitti...

Kauniit herkkusukat, taas yksi malli joka pitäisi toteuttaa :) Junamatkoissa on parasta se, että voi neuloa samalla kun matkustaa, valitettavasti se matka vaan loppuu usein ihan kesken!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

IIK! Mosaic yoke jacket työn alla!
( miten niin innoissaan?)Vakavasti puhuen, ei ufo ole häpee. Neulomisen pitäisi olla luovaa ja mieluisaa. Joskus vain jäähy tai purku on itselle armollisempaa...

Tuija kirjoitti...

Tosi kaunis sukkatoteutus! Minullakin on tuo malli alati kasvavalla tekolistalla. Pipokin näyttää mukavalta ja kuulostaa tosi lämpimältä, mutta saiskos nähdä sisäpuolenkin, please? Ja voiko pipoa käyttää myös raitapuoli päällä päin? Kyselee eriväristen Dropsin alpakoiden himokerääjä.

Tiiina kirjoitti...

Tosi kiva idea hyödyntää kaikki jämälangat pipon vuoreksi.

Ja tuo paraphernalia on kyllä ihana malli. Minullakin puikoilla jo kolmannet sukat peräjälkeen.

Tiina kirjoitti...

Ompa hienoja.

Anonyymi kirjoitti...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿