4.4.2009

Sitähän minä vaan

Sitähän minä vaan tulin sanomaan, että taisin tekaista turhakkeen. Neuleen jota en varmaankaan tule käyttämään. Eikä se neuleprosessikaan tällä kertaa ollut erityisen palkitseva. Kaikki lähti siitä kun en oikein tiennyt minkä neuleen aloittaisin seuraavaksi. Selailin hätäpäissäni netin ilmaisohjeita, vaikka kirjahyllyssä on neulekirjoja useitakin, sellaisiakin joissa on ihan oikeasti kivoja malleja. No, Berrocon sivuilta bongasin Britannian. Se oli jotenkin niin täydellisen vintage-henkinen, että päätin haluta tehdä sen, takkiversiona.

Koska televisiosta ei tule nykyisin juuri mitään katsottavaa, projekti venyi ja venyi. (Minä neulon ainoastaan silloin kun katson tellua.) Into lopahti totaalisesti, enkä lopulta jaksanut tehdä kaulusta saati hihoja, kuten näkyy. Ja ilman sitä kaulusta ja hihoja tekele on kaikkea muuta kuin vintage-henkinen :) Hieman isokin se on (kuvassa ei näy ne pyykkipojat selkäpuolella.)

Itselleni ohjenuoraksi jatkoon lausun seuraavaa: nuku ainakin yhden yön yli ennenkuin päätät mitä neulot seuraavaksi.
Malli: Torso-Britannia
Lanka: Cascade 220 Heathers, n. 200 g
Puikot: pyöröt ne oli

********

Pääsiäinen lähestyy. Puput kömpivät piiloistaan esille.
PS. Kiitos Jaana!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No ei tuo paha ole, mutta ymmärrän kyllä harmistuksen...

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kun paljon tekee, mahtuu joukkoon näitä "mitä-minä -silloin-oikein-mahdoin-miettiä" neuleita. Onnea kivojen mallien löytymiseen oikeaan aikaan!

Niina kirjoitti...

Tuttu ilmiö - sormet syhyää kutomaan, mutta Sitä Ihan Oikeaa mallia ei heti tunnu löytyvän ja sitten sitä vaan ottaa lähimmän sopivan, josta tietää koko ajan ettei siitä ikuna mitään tule ja silti sitä vaan jatkaa sitkeästi.... kumma vaiva tuo! :) Mutta onneksi kokemuksesta tiedämme että tämä on vain väliaikaista!

Christina kirjoitti...

Just nyt tuo tunne päällä, ei mitään puikoilla...kuumeista etsintää. Usein päädyn aloittamaan huivin, kun tulee se häkärä. Siinä menee harvemmin homma ketuilleen ja huivin voi aina antaa jollekin lahjaksi, jollei itse tarvitse.

Tuija kirjoitti...

No juu, minulla on parhaillaan "unelmien angoraneule" (enkä ole oikeasti angoraihminen) odottamassa osittaista purkamista... Lanka oli suloista, aloitin kauhealla innolla, ilman varsinaista ohjetta, omaan visioon luottaen ja... hiha-aukot ovat hirmuiset lerput, kauluskin on outo ja lanka on loppumaisillaan. Murrrr. Tämmöstä tää joskus on.

Mammutti kirjoitti...

Hyvää Pääsiäistä!