26.4.2009

Uuden alku

Olen käynyt viimeisen kuukauden aikana melkoista Jaakobin painia itseni ja haaveideni kanssa. Sen tuloksena vaihdan työpaikkaa. Jätän taakseni ihanat työkaverit (Terveisiä!) ja rasittavan vuorotyön mutta saan säännöllisen työajan ja enemmän vapaa-aikaa mutta joudun puurtamaan enimmäkseen yksin. Joka hommassa on puolensa mutta joskus on pakko valita.

Ennen uutta jobia pidän kesäloman. Olen painanut 14 kuukautta ilman lomaa ja tunnen olevani sen tarpeessa! Jatkossakin aikaa on enemmän myös neulomiseen ja muihinkin harrastuksiin.

Tilasin talvella Markan vinkistä lankaa New Lanarkilta. Toimitus oli nopea ja langat upeita! Mietin pitkään tälle okrankeltaiselle langalle sopivaa kohdetta ja päädyin tähän malliin. Hieman nakinkuorimainen siitä kyllä tuli mutta käyttöön pääsee. Tämäkin pusero neulotaan ylhäältä alas ja kaulus neulotaan viimeisenä.

Malli: Francis Revisited by Beth Silverstein (ravelry-linkki)
Lanka: New Lanark Donegal Silk Tweed DK, menekki 270g
Puikot: 3,5mm

10 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

Onnea uudelle työlle!

Neule on kyllä kaunis. Sinä olet vielä noin hoikka, sopii tosi hyvin!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin istuva ja mukava väri! Mukavaa lomaa ja uuden työn odotusta.
Chacha

Hansu kirjoitti...

Onnea uudesta työpaikasta! Välillä täytyy elämässä tehdä uhrauksia.

Neule on mukavan näköinen!

WeirdRockStar kirjoitti...

" Kun olet polulla, olet joka askeleella perillä. "

Kaunis neule, hieno väri ja onnea uusista!

Niina kirjoitti...

Samoilla linjoilla täälläkin, uusia ovia aukomassa - mutta ensin on tosiaan hyvä pitää loma, että saa aivot käännettyä kohti uutta! Kiva neulekin :)

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

loma maistuu varmaan tosi makealta noin pitkän putken jälkeen. Ja kun on vain se yksi elämä, kannattaa tutkailla mistä pitää. Onnea uuteen työhön!

Jaana kirjoitti...

Joskus täytyy tehdä uhrauksia, jos ne johtavat parempaan lopputulokseen. Onnea uuteen työhön ja rentouttavaa lomaa ennen sitä! Ihana tuo paita, upea väri!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudesta työpaikasta!

Kaunis neule nätissä värissä :)

Johanna kirjoitti...

ihanan tyköistuva neule!

Lendi kirjoitti...

Ompa kaunis neule! Ja aivan mielettömän ihanan värinen! Minulla on ollut joskus tuon väriset verhot, niin kai väri on jotenkin lähellä sydäntä ensikotia muistellessa :D

Onnea uudesta työpaikasta <3 Täällä yhä etsitään...