27.6.2009

Tyynelle Lyyliltä

Olen jo pitkään katsellut Jaanamaan blogin bannerikuvaa "sillä silmällä". Jaanan puulokerikko on hieno! Tahtoi sellaisen. Pitkään kuljin kirppareilla ja vanhojen tavaroiden kaupoissa silmät tarkkana, josko lykästäisi. Ja lykästihän se viimein! Ihan siinä vakiokirppiksellä.Lokerikko on kaunista ja taidokasta puutyötä ja siisti kuin mikä. Ulkopohjaan on koukeroisella käsialalla kirjoitettu Tyynelle Lyyliltä haarukoita ja veitsiä varten. Minä laitoin lokerikkoon kuitenkin lusikoita, anteeksi Lyyli. Lokerikko sopii hyvin keittiömme uuden, vanhan ja uusvanhan tavaran joukkoon.
Esimerkki mielestäni mainiosta uusvanhasta tavarasta on Dinner Choices -kyltti. Harvemmin tulee valittua tuo kakkosvaihtoehto.Nämä kaverukset löytyivät samalta kirppikseltä kuin lusikkalokerikko. Nekin sopivat meille kuin nokka naamaan.(Toivottavasti ensi kerralla jo jotain neuleaiheista.)

PS. Kiitos Lendi!

8 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Hih, ihana lokerikko. Meillä taitaa olla melko samanlainen maku; mulla on tuollaiset pullot ikkunalaudalla keittiössä:)

Outi kirjoitti...

Lokerikon teksti on ihan mieletön bonus. Ja se kuulostaa niin ihanan nostalgiselta; mun mummolla oli sekä Tyyne että Lyyli -nimiset kaverit. Mulla on kuvakin, jossa mummu on Tyynen kanssa kaupungissa markkinoilla baskerit kallellaan toisen korvan päällä. Ois aika kivat nimet tyttärille?

arleena kirjoitti...

Kaunis lokerikko ja nuoita vanhoja limskapullosa löytyy täältäkin. Tosin vielä kaapin perukoilla.

Lendi kirjoitti...

Ompas kaunis lokerikko :)
Ja olkaa hyvä, olette kyllä tunnustuksen ansainneet!

makepeace75 kirjoitti...

Ihania löytöjä! :o)

AnniKainen kirjoitti...

Kauniita vanhoja tavaroita, niin kodikkaita :)

Marjo kirjoitti...

Meillä taitaa olla samat päivällisvaihtoehdot... Tuo teksti on vaan niin hyvä, että pakko oli ko. kyltti ostaa! :)

Tui kirjoitti...

Miun blogissa on jotain tälle blogille :)