10.6.2009

Vihreä tankki

Kummasti vain tänäkin keväänä alkoi kesäneuleiden teko himottamaan vaikka tiedän, että pitämättä jää. Olen ollut huomaavinani, että monilla neulojilla on suhde kesäneuleisiin hieman vaikea... Jopa itse Eunny Jang Interweave Knitsin kesänumeron pääkirjoituksessaan kertoi jättävänsä kesäneuleet neulomatta ja valmistautuvansa syysneuleisiin. Mutta kun lankakaappiin on tuota puuvillalankaa tullut joskus ostettua eikä sanapari "langan myyminen" kuuluu sanavarastooni, täytyy yrittää päästä langasta muilla keinoin. Toki olisin voinut neuloa jollekin muulle, esimerkiksi ystäväni lapselle (sori Kalle) mutta itsekäs on itsekäs.

Tästä vihreästä puuvillalangasta olen viime vuonna neulonut jo isomman neuleen ja 6 kerää lankaa oli jäljellä. Joten hihatonta mallia etsimään. Tämä oli hihattomuuden lisäksi aivotonkin. Samaa lankaa on vielä harmaana ja siitä taitaa joku lastenneule muotoutua.

Malli: #29 Ribbed tank, Knit.1 Summer 2007, Cathy Carron
Lanka: Marks&Kattens Avanti cotton, 230g
Puikot: 3mm
Kesä etenee kohisten! Tässä samaisessa metsikössä otettiin nämä kuvat muutama viikko sitten ja ero on huikea.

13 kommenttia:

Marra kirjoitti...

Voi valtava mikä vauhti on puikkojen kilistelijällä :). Täällä sun ex-työkaveri (ja toivottavasti jatkossa tuleva Ü) yrittää epätoivoisesti saada edes yhden valmiiksi ;)

Gudrun Johnston kirjoitti...

Love it!

Outi kirjoitti...

Harmi on, jos tuo jää pitämättä. Se näyttää kuvissa niin sopivalta, hyvältä. Malli on yksinkertaisen kaunis ja väri tietysti makea oli sitten kesä eli talvi - vihreä rulettaa aina. Nopeaa sinä tikutat; meinaan noilla kolmosen puikoilla mulla kestäisi kyllä. Siinä aletaan liikkua meikäläisen kipurajoilla puikkokoon suhteen.

Tiina kirjoitti...

Tuo on kyllä kivannäköinen neulos

Päivikki kirjoitti...

Kylläpä sinulla syntyy nopeasti ihania neuleita! Yksi asia tässä vauhdissa minua askarruttaa: mihin laitat kaikki neuleesi? Pidätkö itselläsi vai annatko kenties osan kierrätykseen?
Kiitos sinulle blogista, jota on ilo lukea ja jonka kuvissa silmä lepää!

Nasti kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Vauhdin ihmettelijöille haluan muistuttaa että meitä Pujoliiviläisiä on siis kaksi.

Ja Päivikki, kyllähän se niin on , etten tarvitsisi enää ikinä yhtään neuletta, mutta kun niitä on niin kiva neuloa! Tätä kasvavan neulevuoren ongelmaa olemme pohtineet mm. Pujoliivin 3.8.2007 päivityksessä.

hillanen kirjoitti...

Ihania kuvia, kiva paitakin tuli. Blogisi on myös noin kokonaisuutena kiva. :)

helena kirjoitti...

Ihania kuvia! Olen vähän samaa mieltä noista kesäneuleista kanssasi, tein viime kesänä kolme toppia ja niistä olen käyttänyt tasan yhtä - talvella trikoopaidan päällä. Mutta hienon topin teit, toivotaan tästä kesästä lämmintä :)

Lendi kirjoitti...

On tosi kiva! Harmi on jos jää pitämättä! Ja muuten ihan sinun värinen :)

Lalla kirjoitti...

Tuskin Kalle pahastuu, vaikka pieni vihreisiin pukeutuva mies onkin. =)Säärystimet tulivat mieleeni, "jotain pientä osastolle"

Ilmari kirjoitti...

Hieno asukokonaisuus ja hyvät värit!
Tuo hame heilahtaisi mukavasti tanssin pyörteissä!

Ninnu kirjoitti...

Kauniita kuvia ja nätti neule!

marja kirjoitti...

Kaunis neule!Värikin on oikein kiva:)