27.7.2009

Blithe

Minustahan alkaa tuntua, että olen sanani mittainen ihminen. Lupailin lisää Hargreavesia ja tässä sitä jälleen olisi :) Ennenkuin aivan paisun ylpeydestä, niin totuuden nimessä on sanottava että se kellohelmamekko on edelleen kankaana... Tosin paremmin ompelevan ystävän kanssa oli puhetta, että tehdään vähän vaihtokauppoja. Mutta siitä kenties myöhemmin.

Talvella neuloin ripplen ja tämä blithe on kuin light-versio siitä. Lankaa oli vähän naftisti ja hieman nafti tuli paidastakin. Kastelu-venytysoperaatiota voisi kokeilla mutta menee tämä näin, kun alla on toinen pusero. Lanka on ohutta Esiton virkkuulankaa, mukavan himmeäkiiltoista. Kakkosen puikoilla tikuteltiin siis jälleen...

Lanka: Esiton virkkuulanka, 190g
Puikot: 2mm

Loppuviikko meneekin sitten vähän sääskiä isompia eläimiä katsellessa. Pääsin/jouduin töihin Farmari-maatalousnäyttelyyn. En tosin karjakoksi enkä metrilakun myyjäksi , vaan ihan omia töitäni tekemään. Eläinosastot ovat kyllä vieressä, joten ehkäpä käyn katsomassa lampaankerinnän SM-kisoja tai sikojen rotuesittelyjä. Tai käyn kuuntelemassa hauenleukakanteleen soittoa :) Tervetuloa muutkin!


28 kommenttia:

Ilmari kirjoitti...

Upea pusero on taas puikoista tullut. Kyllä se tuo sinun vihreä väri miellyttää aina.

Outi kirjoitti...

Käsittämättömän ihana. Tuo pikkuisen nafti koko toimii minusta hyvin, väri on aivan syötävä.. ainoastaan nuo kakkosen puikot kuulostavat epäilyttävältä :) Kuvauspaikkasikin on hieno: rehevää, lähes viidakkomaista kasvustoa. Herkkua!

JohannaL kirjoitti...

Ihana neule ja väri on tosi makee. Mäkin olen menossa farmarimessuille. Täytyy nykästä hihasta josta tunnistan :)

JohannaL kirjoitti...

siis JOS tunnistan :)

Person hinter den Worten kirjoitti...

Really beautiful.

Lendi kirjoitti...

Voi ei! Me ollaan juuri minun kotipuolessa kun on ne messut :/ Täytyy ajella kyllä joku päivä vaikka teille päin kun on aamu vuoro :) On muuten aika ihana pusero ja koko asukokonaisuus. Käyhän katsastamassa Mr. G:n kasvupyrähdystä ;)

Elli ja Aura kirjoitti...

Älytön vauhti päällä! Ja tämäkin on ihana ja väri mahtava :) Olet selvästikin hyvä saamaan työt viimeisteltyä, minä en... ;)
Elli

Maiju kirjoitti...

Todellatodella kivan näköinen neule. Tykkään.

Villasukka kirjoitti...

Mistäs siut tunnistaa messuilla? Olen siellä perjantaina keuruulaisten alpakoiden luona kehräämässä.

Tiina kirjoitti...

Tämäkin on kiva! Onnistunut värityskin jälleen =). Varsinkin vihreä on itselleni mysteeriväri, jota en vain osaa pitää ylläni (yksi ainoa vihreä nuttu löytyy). Tarvitsisi varmaan laajentaa skaalaa...

hiisa kirjoitti...

Tosi hyvän värinen ja sopii sulle mainiosti! KAikinpuolin ihana.

Kirsi kirjoitti...

Ihana! Väri sopii upeasti.

Taija K kirjoitti...

Aivan ihana neule.

Piritta kirjoitti...

Voi kun komea liivi! Hieno väri ja malli!

Riikka kirjoitti...

Jälleen aivan ihana työ! Todella siro. =)

Tui kirjoitti...

Ihana ja toi väri on niin täydellinen!

wilmiina kirjoitti...

Ihanan pirteä ja kaunis neule! Ison työn olet tehnyt. Minullakin nimittäin sama lanka puikoilla, ja on niin tuskastuttavan hidasta.

ColibriDreams kirjoitti...

Kaunis väri ja malli! Paituli istuu tosi hyvin.

Paula kirjoitti...

Tosi kaunis! Ihana väri ja malli sopii sulle taas mielettömän hyvin!

helena kirjoitti...

Kaunis pusero ja lempiväriä :) Kakkosen puikot kuulostavat tosi pelottavilta, hui kauhistus!

CharlienEnkeli kirjoitti...

Onpas hieno! (sopivan ärtsy värikin=)

Hadley Gets Crafty kirjoitti...

I love it! Gorgeous.

Tess kirjoitti...

Aivan ihanainen neule taas kerran!

affen kirjoitti...

Ihana! Et turhaan suunnittelijaa ole kehunut!

anpali kirjoitti...

Oi, ihana malli! Täytynee tutustua mallin suunnitteljan töihin enemmältikin.

Näppi kirjoitti...

OIh mitkä värit ja mikä malli! Osatappa tehä tuollasia...

Anonyymi kirjoitti...

Nuo nurjat raidat ovat kauniit. Hieno malli ja toteutus.

Anonyymi kirjoitti...

Die Ermittlungen der Kriminalpolizei Amberg liefen thomas sabo shop von Beginn an in alle Richtungen. Es stellte sich heraus, thomas sabo schmuck dass ein Verwandter des geschädigten Ehepaares berechtigt im Besitz eines ohrringe creolen Hausschlüssels war, den sich dessen 19-jähriger Sohn heimlich aneignete. Der Filius – wohlwissend, thomas sabo was es im Zielobjekt „zu holen gab“ – drang mit einem 19- und einem 21-jährigen Bekannten thomas sabo uhren in das Haus ein. Das Trio, allesamt Schwandorfer, eignete sich die erwähnte Tatbeute an und versteckte diese. Ein Teil angebote thomas sabo davon vergruben die Drei im Wald. thomas sabo armketten Die Burschen hatten sich mit einem 18-jährigen Schwandorfer noch einen Vierten ins Boot geholt, thomas sabo schmuck günstig der sich daran machte, den Schmuck zu verhökern. Unter anderem waren es diese Verkaufsaktivitäten, die die Ermittler thomas sabo anhänger sale der Kripo auf die Spur der Einbrecher brachte. thomas sabo engelsflügel Fast die gesamte Tatbeute konnte sichergestellt werden.