18.10.2009

Piikkejä

Olen aina ollut huonouninen. Herään helposti aamuyöstä enkä saa enää unta. Siksipä olin enemmän kuin innokas kokeilemaan piikkimattoa, kun sellainen oli kotiin ilmestynyt. Piikkimaton kun lupailtiin auttavan mm. juuri unihäiriöihin.

Ei muuta kun paita pois ja pötköttämään matolle! Ensimmäisellä kerralla piikit tuntuivat aluksi tosi pistäviltä, mutta vain muutaman minuutin ajan. Sen jälkeen miellyttävä lämpö alkoi levitä selkään ja olo rentoutua. Ekalla kerralla ei juuri muuta vaikutusta ollut, mutta nyt useamman makailun jälkeen alan uskoa maton tehoon. Olen nukkunut paremmin, enkä välttämättä tarvitse öisin villasukkia, mikä on jo melkoinen asia kaltaiselleni vilukissalle.
Olen nyt testaillut mattoa parisen viikkoa. Toistaiseksi olen tyytynyt makailemaan vain selkäpuoli mattoa vasten. Sitä voi käyttää myös vatsapuolelle ja jopa kasvoihin, mutta se kuulostaa jo melkoisen extremeltä.

Tarkkoja tietoja piikkimatosta löytyy netistä mm. hakusanoilla piikkimatto, fakiirimatto.

----Muisto kesästä. Kuivaneet pelakuun kukinnot ovat uskomattoman kauniit.

11 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

Mulla on myös uniongelmia ja oon miettinyt tuota mattoa. Pitäis vissiin hankkia, jos siitä on oikeasti apua.

barbro v kirjoitti...

Siistiä. Taisin nyt vakuuttua, meni joululahjatoiveisiin!

Taina kirjoitti...

Huisaa. Piikkipeti löytyy siis muualtakin kuin Aku Ankasta. Melkeistä tekis mieli kokeilla (vaikka mun uniongelmat ei olekaan sisäsyntyisiä = lue heräilevä lapsi). :)

Taija kirjoitti...

Mulla on tommoinen ollut käytössä kesästä asti. Olen ollut tosi tyytyväinen, mä käytän sitä selkäkipuihin.

Luulin, ettei siihen voi nukahtaa, mutta kerran heräsin yöllä siihen, että olin nukkunut maton päällä kaksi tuntia! Silloin kyllä sattui melkoisesti ja pitkään :)

Stella kirjoitti...

Ostin äidilleni moisen maton joululahjaksi (joo olen ajoissa lahjojen kanssa) ja olen pari kertaa itsekin testaillut sitä. Ihanalta ne piikit tuntuu vaikka ei mitään muita vaikutuksia olisikaan..

Outi kirjoitti...

Siis mitä? Et tarvi enää villasukkia? Mulla mitään uniongelmia ole, mutta että lakkaisi palelemasta? Parantaisikohan se aamujäykän selänkin? Niitä ei varmaan suositella vauvoille... mulla nukkuu sellainen kyljessä.

Niina kirjoitti...

Juu, täälläkin yksi vannoutunut piikkimaton käyttäjä - auttaa myös hartioiden/niskan alueeseen kun sen asettelee tyynyn päälle sopivasti. Ja noita nukahtamisia 'hoidon aikana' on tapahtunut myös täällä :)

ColibriDreams kirjoitti...

Hmm, täälläkin yksi uniongelmainen, auttaisikohan tuollainen matto? Tosin ei hajuakaan, mistä Meksikosta sellaisen saisi.

Marsuli kirjoitti...

Kiva kuulla kokemuksia piikkimatosta! Itse rohkaistuin kanssa nyt tilaamaan moisen ja odotelen sitä jo kipeää selkääni elvyttämään. Ja jos se auttaisi unen saantiinkin niin se olisi tosi loistavaa.

Minä olen kanssa vannoutunut unisukkien käyttäjä. Tosin yhtenä kylmänä iltana laitoin pipon päähän ja unohdin sen koko yöksi päähän. Nukuin kuin tukki ja olen kokeillut samalla tuloksella myöhemminkin :)

eilen tänään huomenna kirjoitti...

Nyt tulee niinn paljon vakuutteluja, että lahjalistalle menee! Claes Ohlsonista muuten saa näitä myös, ainakin helsingin.

aino kirjoitti...

Hakin alkuviikosta vastaavan maton. Makailen iltaisin ja kyllä, nukun paremmin enkä aamulla herää selkä jumissa.