6.1.2010

Vuoden ensimmäinen


Pitkä aherrus on vihdoinkin päättynyt! Aloitin tämän villatakin tahkoamisen jo männä kesänä, jostain syystä projekti vain kesti ja kesti tänne saakka. Alunperin mielessäni oli jotain Ripplen kaltaista, mutta taidan olla todella pelkistetyn tyylin ystävä, koska kaikki vähäisetkin koristukset jäivät kuitenkin pois. (Tai sitten olen vaan laiska).


Olen kyllä tosi tyytyväinen uuteen vaatekappaleeseeni. Kiva väri (joka ei kuvissa toistu oikein), joka sopii hyvin farkkujen kanssa pidettäväksi. Ja mikä parasta, lämmin! Lankana takissa on iki-ihana Rowanin Felted Tweed. Se on kuulkaas uskomattoman riittoisaa, lankaa meni vain 230 g.


Ulkona on niin kylmä, että kuvausoperaatiokin piti järjestää sisätiloissa. Ulos uskalsin vain kurkistaa eteisen ikkunasta, johon olikin muodostunut upea kuurankukka. Lumikenkäretki saa odottaa hieman lauhempaa päivää.


9 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Oi, miten riittoisa lanka! ja todella kaunis perusneuletakki. Varmaan saa paljon käyttöä. Lumikenkäily kuulostaa mahtavan hienolta, pitäisikin joskus kokeilla. Hauskaa tätä vuotta molemmille ihanille pujoliiviläisille!

Elli ja Aura kirjoitti...

Oho, en tiennytkään langan olevan noin riittoisaa! Tavallisia villatakkeja tarvitsee aina, itse tahdon olla tosin hieman liian laiska tekemään niitä... Tarvitsen jotain jännää matkan varrelle että kiinnostus pysyisi yllä, eikä sekään aina riitä (lue: keskeneräisiä löytyy).
Elli

Niina kirjoitti...

tyylikäs perusneule, ja niitähän ei ole koskaan liikaa! tykkään myös itse kovasti tuosta Rowanin langasta, jemmassa vielä muutama kerä suklaanruskeaa joululahjojen jäljiltä.... :)

CharlienEnkeli kirjoitti...

Oi miten suloinen neuletakki!

Saija kirjoitti...

Kiva perustakki, hyvä väri. Mullakin odottelee 6 kerää Felted tweediä "sitä täydellistä mallia". Rowanin Salina, perusvillapaita jossa on vähän muotoa, oli alunperin mielessä. Mulla vaan tahtoo villapaidat aina epäonnistua...rimakauhua siis ;-)

helena kirjoitti...

Kaunis, pelkistetty takki. Tahtoisin itsellenikin tuollaisen ja juuri tänään katselin Menitassa tuota lankaa että mitähän siitä tekis... Kiitos sinun, nyt tiedän. Tosin ehkä vasta ensi talveksi, sillä tällä erää olen kieltänyt itseäni aloittamasta mitään uutta projektia, sooo boring!

Paula kirjoitti...

Tosi kaunis neuletakki! Tuommoiselle perusneuleelle oliskin käyttöä, kummasti juuri sen tyyppiset tahtoo ekana alkaa näyttää kulumisen merkkejä...

-maria- kirjoitti...

Tosi nätti perusneule, jolle on varmasti paljon käyttöä.

Hyvä tietää, että lanka on noin riittoisaa, olen sitä itsekin vähän sillä silmällä katsellut.

Tuija kirjoitti...

Kiva neule! Ja sillä toisellakin mustikkatyrniläisellä on Felted Tweediä odottelemassa, hankittuna vuosia sitten samalta retkeltä Saijan kanssa... Jotain tarttis siitäkin tehdä.