21.2.2010

Kesä mielessä

Olen ottanut varaslähdön. Ensimmäinen kesäinen neule on valmis.

Lanka: Garnstudio Drops Paris, 300g
Puikot: 3,5 mm

Olihan peijakas tuskallista neulottavaa! Joustamaton lanka ja *langankierto, kaksi nurin yhteen* -mallineule joka kerroksella meinas kyllä uuvuttaa tämän neulojan. Sormiin sattui välillä ihan oikeasti eikä maratoonisessiota tämän neuleen seurassa voinut ajatellakaan. Mutta sinnillä valmistui. Kellohelmamekon kaveriksi tätä ajattelin, mutta passaa näköjään muidenkin vaatteiden kanssa. Ihan täydellisen tyytyväinen en ole, neulepinnasta olisi ehkäpä saanut tulla vähän rennompi. Jospa aika ja painovoima hoitavat asian? Vaikuttaa ne ainakin neulojan omaan olemukseen niin miksei sitten neuleeseen...

17 kommenttia:

Elli ja Aura kirjoitti...

Nätti, mutta ei kyllä kuulosta kovinkaan houkuttavalta tuo mallineule! Täälläkin suunniteltiin jo eilen tulevia kesäneuleita vaikka viima ikkunan takana on kova :)
Elli

virkattu lintu kirjoitti...

Kannatti nähdä vaivaa, kauniilta näyttää! Värikin on hieno.

Outi kirjoitti...

Se on kiva. Ja yritin joku aika sitten yhtä neuletta tuolla samalla mallineuleella. Purkuun meni. Olin heittää sen kannsa henkeni ja järkeni. Harmillinen juttu tuo mallineule. Ehdin jo vähän innostuanoista sun kuvista, mutten tuohon mallineuleeseen enää ala. En ainaskaan kovin pian.

Serayna kirjoitti...

Onpa mukavan rennon näköinen neule, sopii varmaa loistavasti farkkujenkin kanssa! Mallineule ei todellekaan kuulosta houkuttelevalta, aivan alkaa sormia särkeä pelkästä ajatuksestakin:)

Christina kirjoitti...

Keltaista täälläkin! Mukavan rennon oloinen neule, vaikkei sen neulominen olekaan ilmeisesti ollut rentouttavaa. Toivottavasti neule rentoutuu ajan kanssa : )

Vilja kirjoitti...

Onpas nätti! Todella ihanan värinen.

Ninnu kirjoitti...

Vaikeuksien kautta voittoon... eli lopputulos on kiva. Tuli ihan kesää ikävä...

Paula kirjoitti...

Kaunis neule, josta on varmasti iloa pitkään!

Niina kirjoitti...

Onpa kiva takkinen, ja muodikas väri! - ja kyllä, se kevät ja kesä sieltä on tulossa vaikkei taas tämän viikonlopun jälkeen uskoisi.... :)

Jatta kirjoitti...

Ooh, aivan ihastuttava!

Pitäiskö jopa neuloa, on mussa sen verran masokistinvikaa :D

Sini kirjoitti...

Kaunis pikkuneule! Ihana väri. Kellohelmamekon kanssa näyttää kivan "vanhanaikaiselta" :-D

Stella kirjoitti...

Iuuu tykkään, väristä, mallista ja kaikesta. Ehkä mun pitää tehdä oma helpotettu versio. Sopivaa lankaakin löytyisi varastosta.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Keltainen ja kauniin valko-harmaa musta ovat aivan syötävän hyvännäköiset yhdessä! Itsekin kaipailen jotain hyvää verkkomaista kesäneuleen ohjetta, mutta materiaali vähän arveluttaa. Katkaisin näet knit picksin puikon koukkuamalla 5s yhteen - neuletta.

Ilona kirjoitti...

Hieno varaslähtö. Kyllä tuollaisia saa aina ottaa!

(Olen palannut Bloggeriin uudella blogilla, jos haluatte seurailla.)

Niinu kirjoitti...

Just jotain tuollaista haeskelin kaupoista!En löytänyt...
Ihana väri ja malli!

Ilmari kirjoitti...

Kiva ja mielenkiintoinen malli. Tekemisen tuska on kannattanut.

an kirjoitti...

Miten ihana, ja tuo väri on nätti! Sopii tosi hyvin tuon mekon kanssa. Onko tuo siis patenttineuletta? Näyttää ja kuulostaa vähän samalta.. Tein siitä pipon ja tulos oli vähän turhan jämäkkä makuuni, olisi pitänyt älytä tehdä tosi löysällä käsialalla.