12.4.2010

Iltapäiväkahvien merkeissä

Tänään oli aikaa oikein vanhanajan iltapäiväkahveille. Turautin kahvit mutteripannulla, sitä ennen olin jauhanut pavut itse myllyssä. Kahvimylly onkin tätä nykyä varmaankin kotimme käytetyin pienkone. Kahvin kulutus on kasvanut roimasti myllyn hankkimisen jälkeen, sen verran hyvää kahvia sillä saa aikaiseksi.Kahvin kanssa parhaalta maistuu pieni makea, mieluiten suklaata ja vielä mieluummin tummaa suklaata.


Kahvipusseja on kertynyt jo mukava kokoelma. Kovasti mieleni tekisi tehdä kahvipusseista jotain hauskaa. Ikävä kyllä pääni lyö tyhjää tässä kohti. Hyviä ideoita otetaan vastaan!

Ps. Kiitos, Serayna!

4 kommenttia:

ColibriDreams kirjoitti...

En tiedä mitä materiaalia nuo kahvipussisi ovat, mutta ainakin joskus näin kultamokka-paketeista tehdyn kauppakassin ja pannunalusen.

Emma kirjoitti...

Olen useamman kerran selaillut kirjakaupassa nidettä nimeltä "Kahvipussin uusi elämä". Siinä on koko teos täynnä ideoita, vois löytyä kirjastostakin ;)

EVA K. kirjoitti...

Selailin eilen jotain askartelulehteä, jossa neuvottiin, miten muovipusseja voi sulattaa leivinpaperin välissä silitysraudalla ja sitten ommella niistä vaikka kasseja tai mitä nyt mieleen tulee. Saumat oli jätetty ulkopuolelle ja kaikenlaiset siksakit ja koristetikkaukset antoivat lisämaustetta. En ole ehtinyt testata...

Haarukka kirjoitti...

Mutteripannukahvi on ihanaa (se tuoksu!). Tuota jauhamista en ole vielä edes kokeillut. Koukuttaisi aivan varmasti! Ihania pusseja, kaiken lisäksi.