6.6.2010

Bud

Perunatkin on pantu maahan. Yllä oleva kuva ei todellakaan ole meikäläisen pottupellolta otettu, minä piilotin multaan peräti 9 siemenperunaa ja se määrä on monen vuoden empiirisen tutkimuksen tulosta. Syömme perunaa vain kesällä suoraan pellosta ja kahteen pekkaan määrä riittää mainiosti. Kaksi kesäkurpitsan tainta odottaa sitä maagista kesäkuun 10. päivää jonka jälkeen ne pitäisi uskaltaa ulos istuttaa.

Jälleen yksi Hargreavesin mamman tuotos pääsi puikoilta. Tämä malli löytyy Misty- kirjasesta kahtena eri pituutena ja minä tein sen lyhyemmän version. Pidempi versiokin olisi voinut olla mukava, mutta lankani ei olisi siihen riittänyt. Semmoisen muutoksen tein, että käänsin neuleen nurinpäin, eli ohjeen mukaan päällepäin olisi tullut sileä nurja puoli mutta minä päätin käyttää sileää oikeaa puolta. Neuloin alaosan yhtenä kappaleena pyöröpuikoilla ettei tarvinnut niin paljon saumaa ommella. Ihan jees-pitoneule tuli!

Malli: Bud by Kim Hargreaves
Lanka: Austermann Kokon, 460g
Puikot: 4mm

6 kommenttia:

Villanne kirjoitti...

Kaunis jakku!

Zelda kirjoitti...

Aina niin upeita neuleita, jospa minäkin joskus jotain isompaa saisin aikaan.

Maryse kirjoitti...

Beautiful! I bet it will get a lot of wear! Nice color!

Outi kirjoitti...

Voi herranen aika! Minä ehdinkin jo miettiä, että millä ajalla se neuloo.. on meinaan pellossa kokoa. Jännä noissa neuleissa, miten ilme muuttuu äkisti ihan toiseksi jollain pikku jipolla, kuten tässä kääntämällä nurja oikeaksi puoleksi ja päin vastoin. Kaunis tuli!

Maaru kirjoitti...

Nätti nuttu!

Kymppi-päivästä ei sitten kannata etuilla. Istutin eräänä vuonna 8.6. kesäkurpat ja 20 ikkunalla salskeaksi vaalimaa auringonkukantainta palstalle, ja seuraavana aamuna tuli raekuuro (jos nyt golf-palloja voi rakeiksi kutsua) ja vei kaiken. Vähänkö ketuttti. No aika vähän!

.k kirjoitti...

Blogipalkinto odottaa! Käyppä vierailulla.