10.10.2010

Abalone

Tästä piti tulla kesäneule, mutta syksy ehätti ensin. Mutta ei se mitään haittaa: pitkähihainen alle ja hyvin toimii toimisto-olosuhteissa syksylläkin. 


Hiukkasen isompi olisi ollut parempi. Rakastan kääriytymisneuleita ja tähän ei todellakaan kääriydytä. Enempi lämmittää selkäpuolta kuin etumusta. Mutta kesäneulehan tämän pitikin olla. Viime kesää muistellen, eipä silloin tarvinnut mihinkään kääriytyäkään, korkeintaan pyyhkeeseen uimareissun jälkeen.


Neuleen ohje oli maailman helpoin, sopi hyvin kaltaiselleni tv-neulojalle. En selvästikään tässä harrastuksessani kaipaa haasteita. Pikemmikin tuttua ja turvallista, jota tehdessä ei juurikaan tarvitse ajatella. Jotain uutta tässä oli kuitenkin, ainakin minulle. Reunat päättelin i-cord-systeemillä, jonka tuloksena syntyi joustava ja huolitellunnäköinen reuna. Langan väri on huippu,  muta/savi tai miksikä sitä nyt haluaakaan kutsua. Se on ollut trendikäs jo pitkään ainakin sisustuslehtien sivuilla, mutta minä tulenkin yleensä hieman jälkijunassa.


 

Malli: Abalone by Beata
Lanka: Rowan Purelife Organic Cotton, n. 200 g
Puikot: 3,5 mm
Extra: i-cord päättely, esim. tämä ohje

16 kommenttia:

Epa kirjoitti...

IHANA! tämä on ollut jonossa minulla jo tovin, ehkä nyt näistä kuvista haltioituneena aloittaisin työn lopulta..

outi kirjoitti...

Tulee se uusikin kesä, älä huoli. Mulle ihan ennen näkemätön (tai tajuamaton, sitäkin sattuu) malli. Kiva!

kaisa kirjoitti...

Se on kaunis! Mullekin ihan uus malli.

Minä olen myös sellainen neuloja, etten kaipaa haasteita. Tuttua ja turvallista, jota voi neuloa samalla kun lukee, se sopii mulle.

Tiina kirjoitti...

Vau, jopas on tyylikäs! Väri on ihan nappi ja sopii sulle mainiosti.

Johku kirjoitti...

Väri on kaunis ja malli hieno. Sopii hyvin pitkähiaisen paidankin päälle.

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Juurisellainen neule, jota vaatekaappi kaipaa - pitää niiden lämpimien lisäksi olla muitakin vaatteita. Ja niistä haasteista, mulla on usein joku helppo neule menossa juuri siksi että aina ei jaksa keskittyä... ja voi neuloa vaikka pimeässä :D

innovartencrochet kirjoitti...

Bello!!! te quedo realmente muy lindo, felicitaciones!!!

helena kirjoitti...

Kaunis on! Ja kuulostaa mukavalta neulottavalta myös.

Amelie kirjoitti...

Enpä ole minäkään tuohon malliin vielä törmännyt. Näyttää ihan semmoselta, että voisin pitää. Ja tarttisinki. Pistetään siis jonon jatkoksi.
Sinun toteutus on kyllä kaunis ja tuo lanka passaa siihen hyvin. :)

elinam kirjoitti...

Hyvältä näyttää. Mullakin on jo melkein kaksi liiviä tälle syksyä valmiina. Liivit on niin käteviä, kun ne lämmittää selkää mukavasti ja sen saa pois helpommin kuin paidan jos liikaa lämmittää.

Jaana kirjoitti...

Tosi kaunis! Minäkään en neulomiseen tarvitse suuria haasteita, kiva lanka ja hyvä ohje riittävät luomaan iloa. En ole itse tuohon ohjeeseeen törmännyt, mutta jonoon meni heti. Tuollaisella vaatekappaleella saan piristettyä ne vähän virttyneemmätkin trikoopaitani.

handepande kirjoitti...

Kaunis! Ja ihana väri. Mulla on myös Abalone puikoilla, mutta Rowanin luomuvillasta, joka päästää kamalasti väriä - neulominen tuntuu sen takia takkuiselta, vaikka malli on kiva.

Tuija kirjoitti...

Helppo on hyvä! Sanoo toinen tv-neuloja. :)

Katariina kirjoitti...

Yksinkertainen on kaunista!
Kivat nuo reunukset.

anpali kirjoitti...

Hyppäsi minullakin heti suosikkeihin. Näyttää mukavalta ja käytännölliseltä trikoopaidan kaverina.

Emma kirjoitti...

Onpa kaunis, niin elegantin näköinen :)