31.10.2010

Molly

Marraskuu kolkuttelee jo ovella. Väsyttää. Viime yön ylimääräinen tunti tuli tarpeeseen, vaikkakin tänään on väsyttänyt entistä enemmän. Tätäkö tämä nyt on seuraavat pari kuukautta... No, ulkona on kuitenkin muikeat 8 astetta lämmintä. Ilman pipaakin vielä tarkenisi, mutta pakkohan se oli päähän vetäistä kun se on uunituore ja aika kiva.


Malli:  Molly by Erin Ruth. Ohjeen alku oli aika epäselvä, mutta sitten kun alkuun pääsi, pipohan siitä syntyi.
Lanka: Rowan Pure Wool DK, reilu kerä
Puikot: 4 mm

Lankaa on vielä jemmassa villapaidallisen verran. Tykkään väristä tosi paljon:  tumma turkoosi on piristävä väriläiskä muuten aika maanläheisessä värimaailmassani. Puikoilla olisi tulossa tummanharmaa villapaita, mutta jostain syystä se ei nyt houkuttele laisinkaan. Sekin on varmaan alkavan marraskuun vaikutusta. Voi olla, että tähän auttaa vain reipas surffailu lankakaupoissa - visa vinkumaan!10 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Kiva, raikkaan värinen syyspipo.

Meillä taitaa muuten olla samanlaiset talvinilkkurit. Minulla on vaan ollut epäonnea omieni kanssa. Viime talvena ostamassani parissa oli vikaa ja pohja irtosi kannasta muutaman käyttökerran jälkeen. Sain uuden parin, mutta sille kävi samalla tavalla. Sitten soitin maahantuojalle ja sieltä kerrottiin, että on tosiaan ollut yksi viallinen erä, josta kaksi paria sitten päätyi minulle. Toisen viallisen parin jälkeen minulle ei ollut enää silloin keskitalvesta tarjota uutta, joten sain rahat takaisin. Tänä syksynä ostin sitten taas toiveikkaana uudet, koska ehdin jo tykästyä popoihin, ja toivon nyt hartaaasti, että uusin parini ei ole viime vuoden jämiä siitä samasta maanantaierästä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva pipi, taitaa hypätä omille puikoille myös!

Kenkäkuvan innoittamana kurkkasin kommentteihin. Täältä löytyikin Tuijan tarina, joka on juuri sama kuin omani. Tosin minun parini lähetettiin suoraan tehtaalle, eikä uusia ollut enää saatavana. Kengät olivat aivan ihanat ja olen täksi talveksi koettanut löytää vastaavia, mutta laihoin tuloksin. Toivottavasti sinun parisi on eri erää!

-Adel

Anonyymi kirjoitti...

Hups, kiva pipo siis. =)

WeirdRockStar kirjoitti...

Kaunis pipo. Väri muistuttaa aurinkoista kevät- taivasta. Ei huono asia vuodenaikaan nähden.

outi kirjoitti...

Oikea asenne kaamoksen kaatoon siellä! Jos ei tuolla tokene, niin onhan se kumma!:D

Emma kirjoitti...

Nätti syyspipo :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pipo! Voisitko suomentaa sen mulle, kun en osaa tuosta engl. ohjeesta tehdä... :)

innovartencrochet kirjoitti...

Muy lindo te quedo! Precioso proyecto, a disfrutarlo!!!

helena kirjoitti...

Kiva pipa! Minusta kahdeksan astetta on kyllä jo ihan pipokeli, ainakin jos yhtään tuulee. Näin sanoo vilukissa...

Niina kirjoitti...

Hauska pipo, jossa on ideaa. Marraskuu on tappava, mutta sitä on enää pari viikkoa jäljellä :)