10.6.2011

Jess

Pujoliivissä on ollut vähän hiljaista viime aikoina. Neulomisinto on ollut kateissa, Tytillä kipeän peukalon takia ja minulla ihan muuten vain. Blogipäivityksiin joutuu tekemään tikusta asiaa. Meillä täyttyy aivan piakkoin neljä vuotta tätä neuleblogin pitoa ja kenties väsymys johtuu siitäkin. Kun tuntuu, että kaikki on jo sanottu.


Lanka: BC Garn Allino, 300g
Puikot: 2,5mm

14 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kaikkiko? En usko :)

Ihana liivi. Olen jahkaillut samaisen mallin kanssa, kiva nähdä muiden toteutuksia.

outi kirjoitti...

Upea liivi. Tuollainen mahtusi minunkin vaatekaappiini ja käyttöön. Niin, se blogiväsymys. Onkohan se vaan niin, että se on kevät ja kesä. Että kiinnostavampaakin hommaa. Odotas kun tulee syksy, niin eiköhän myö taas. Luumuillaan siihen asti! PS. Onnea siitä neljästä.

ArualMaria kirjoitti...

Näpsäkkä liivi! Mullakin on tuota samaa lankaa ja samaa väriä juuri puikoilla. :) Komppaan outia, kevätväsymystä ja kesän houkutuksia (ainakin omalla kohdalla pitää paikkaansa). :D Eiköhän se bloggailu taas syssymmällä suju...

ArualMaria kirjoitti...

Niin, piti vielä palata onnittelemaan blogisynttäreistä. :)

Sini kirjoitti...

Älkää nyt vaan lopettako bloggailua! Jospa pieni kesätauko piristäisi :-D

Benglia kirjoitti...

Kaunis väri liivillä. Pitäkää blogitauko, jos tarpeen. Se tekee hyvää ja tuottaa uusia ideoita.

Suvi kirjoitti...

Elekee missään nimessä lopettako. Viikon piristysruiske muuten loppuu ihan tykkännään. Enkä muuten tiivä ollenkaan mitä teijjän elämässä tapahtuu.
Kesätaako tekkee hyvvee. Käetkin parannoo ja miel leppee. Eihän tuota itekään kesällä jouvva , eikä jaksa ruutua tuijjottoo.

Nasti kirjoitti...

Kiitokset kannustuksesta. Tokkopa me sentään bloggailua kokonaan lopetetaan, mutta jonkinlainen tauko lienee paikallaan. Palaamme takaisin kun on jotain sanottavaa :)

Tuija kirjoitti...

Onnea nelivuotialle minultakin! Ja kivalle vihreälle!

Blogiväsymystä täälläkin, yhdellä toisenlaista, toisella toisenlaista. Minun neuleintoni ei tosin ole kadonnut minnekään, mutta minustakin tuntuu, että olen vatvonut lankoja, projektiongelmia ja vähän kaikkea jo sen verran, että toistan itseäni. Plääh. Lopettaa en kuitenkaan vielä malttaisi ja toivon, että tekin sitkeilette. Ehkä tauko, kesä ja kärpäset tekevät hyvää. Tsemppiä!

Nasti kirjoitti...

Tuija, niimpä :) Kun tuntuu, että valmistuneista neuleista ei ole muuta sanottavaa kuin että "Tein tämmöisen. Ihan kiva tuli". Ja sitten jotenkin on asettanut itselleen paineita siitä, että aina pitäisi neuloa jotain hienoa ja erilaista kuin muut bloggaajat. Bloggaaminen on sinällään hauskaa, mutta jos alkaa tuntumaan, että neuloo vain blogia varten niin se ei ole ihan viisasta.

Minna-Kaisa kirjoitti...

Olisi sääli, jos lopettaisitte! Neuleenne ovat kauniita ja huolellisesti tehtyjä, ja bloginne persoonallinen ja mukava. Käyn kerran-pari viikossa katsomassa, joko taas saisi ihailla uutta jotain neulettanne.

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärrän väsymyksen hyvin. Te kuittenkin panostatte kuviin ja kaikkeen muuhunkin. Blogi on visuaalisesti erittäin tyylikäs ja helppolukuinen. Kyllä minäkin toivon, että jaksaisitte jatkaa.

Hyvää Juhannusta!

Camilla

frost kirjoitti...

Samaa minäkin toivon, että ette lopeta. Ootte mun ihan ekoja seuraamiani blogeja. Ja samoin myös ekoja kommentoijia mun blogissa <3

Pitäkää taukoa, jos siltä tuntuu, me kyllä jaksetaan odottaa!

Kristiina kirjoitti...

älkää toki lopettako. Paras tässäkin sanomaan, mutta tulin katselemaan just vanhoja tuttuja blogeja hakeakseni intoa oman blogini jatkamiseen.