13.9.2011

Ihanuuksia

Kun Titityylle tuli Madelinetoshin lankoja valikoimiin, klikkasin niitä samantien ostoskoriini. Värin valitseminen oli vaikeinta ja päädyinkin ensimmäisenä turvalliseen harmaaseen enkä kyllä joutunut pettymään. En väriin enkä lankaan. Melko hintavaahan se on, mutta kolmesta vyyhdistä saa jo ihan hyvänkokoisen neuleen. Tämä rento neule syntyi ylhäältä alaspäin sileänä neuleena ja lopuksi neuloin etureunaan sileällä nurjalla kaistaleen. Neuloin tarkoituksella melko löysää, että neule roikkuisi rentona ja lisäksi lisäsin etukappaleiden etureunoissa tasaisesti silmukoita että etureunoista tulisi hieman pidemmät kuin takaosasta. Hieman ennenkuin kerä alkoi loppumaan, aloin raidoittaa toisella kerällä ettei kerien vaihtumiskohta tulisi näkyviin, mutta nämä vyyhdit taisivat olla aika samanvärisiä koska en erottanut väreissä mitään eroja.
Malli on omasta päästä.
Lanka: Madelinetosh merino light, väri Tern, menekki 300g
Puikot: 3mm
Saanen esitellä samalla myös perheeseemme ilmestyneen toisen ihanuuden, Ilona-neidin. Talo tuntui vanhan koiramme mentyä niin tyhjältä ja kaipasimme ulkoilukaveria joten aloimme pikkuhiljaa etsimään uutta sohvanvaltaajaa. Se löytyikin yllättäen melkein samantien naapurikunnasta ja saapui meille koeajalle. Ja taisi tulla jäädäkseen :)

13 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kaunis, yksinkertainen, selkeä neule. Hyvän värin valitsit, mulla on samaa puikoilla juuri. Maailman kaunein harmaa.

maijanmaja kirjoitti...

Aika lailla tommosta neuletakkia olen itsekin omasta päästä neulomassa. Valkoinen tulee mun neuleesta. Kiitos tästä lankavinkistä, oli kiva kuulla että se on noin riittoisaa (jäänyt hintansa takia tilaamatta). Sun takki on tosi nätti.

Emma kirjoitti...

Kaunis ja keveä, harmaa on varma valinta :)

Heli / Neuleaddiktio kirjoitti...

Siis aivan ihana. Sait vielä kuulostamaan homman niin helpolta, omasta päästä vaan :D Olisko sulla antaa jotain vinkkejä aloittelijalle neulesuunnitteluun....

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hieno harmaa (sinullakin)! Lanka näyttää laskeutuvan kauniisti, lienee siis hintansa väärttiä...

Onko kuvassa järvi vai meri? joka tapauksessa hieno tausta takkikuville!

outi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin hauvaneidille! Ja on se tuo harmaa vaan aina niin hyvännäköinen väri!

Lankakeiju kirjoitti...

Kaunis neule.

Elli ja Aura kirjoitti...

Kaunis! Ja samaa lankaa on puikoilla (samasta paikasta klikattuna), tosin väri on aivan eri vaikka harmaatakin suunnittelin.
Elli

Tiina kirjoitti...

Ihana harmaa. Niin suloinen ja tyylikäs.
Samoin tuo teidän uusi perheenjäsenenne. :)

ArualMaria kirjoitti...

Eikös sitä saa välillä itseään hemmotella, ihana lanka käy siihen tarkoitukseen hyvin... :D Ihanan kevyen näköinen neule ja nätti malli. Hauskalta näyttää myös tuo teidän uusi karvakorva :D

Tuija kirjoitti...

Ihana neule ja tuolle langalle juuri passeli! Se on kyllä vaarallista addiktiolankaa: yksi projekti on jo tehty, toinen on menossa ja kolmannenkin vyyhdit on hankittu.

Onnea uuden perheenjäsenen johdosta! Näyttää mukavalta tapaukselta ja meiltä löytyy sille kaima. :)

helena kirjoitti...

Kaunis! Hipelöin noita vyyhtejä viikonloppuna messuilla, mutta jätin toistaiseksi vielä ostamatta. Nyt kaduttaa!

Ilmari kirjoitti...

Samaalla tyylillä, emäntä ja koira :)