13.11.2011

Väriläiskiä

Retron ystävää on onnistanut viime aikoina kirppareilla.
Työpaikkani naapurissa oli muuttokirppis, kun omakotitalossa 30 vuotta asunut vanhempi pariskunta muutti pois. Tuona aikana heille oli ehtinyt kerääntyä melkoinen määrä tavaraa, jota he eivät halunneet mukaansa ottaa ja kirppispäivien aikana talon ovi kävi tiuhaan. Itsekin siellä vierailin ja päätin, että jos itsellä joskus tästä talosta lähtö tulee niin kotikirppisidea täytyy pitää mielessä. Sieltä bongasin nämä hurmaavat 70-luvun mehulasit.

Toiselta kirppikseltä löysin jo aiemmin syksyllä kasan Sarviksen muoviastioita. Sarvis on vissiin joidenkin keräilijöiden suosiossa ja yksittäistenkin astioiden hinnat ovat melkoisen korkeita. Tämän koko kasan hinta oli 5 euroa, ja se lähtikin epäröimättä mukaani, vaikka en näitä ole aiemmin ostellutkaan. Mutta tuohan nämä muistoja lapsuudesta...
Oletteko te löytäneet mitään kivaa viime aikoina kirpputoreilta?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sarviksen setti näyttää todella hyväkuntoiselta. Hieno löytö!

Jokke kirjoitti...

No kyllä, vähän samatapaisia laseja esimerkiksi.

Emma kirjoitti...

Ihania väriläiskiä! Pääsispä joskus tollaselle talokirppikselle... Mie löysin joku aika sitten Tampellan sydänkangasta pilkkahintaan.

Laura kirjoitti...

Just katselin samaisia laseja kirppiksellä, tosi ihanat mutta jäi hyllyyn koska kotihyllyssä ei ole enää tilaa:) mäkin olen napsinut talteen puoli-ilmaisia Sarviksia jos on sattunut silmiin, ovat päätyneet piknik-koriin. Toissaviikolla löysin pikkupehtoorin kannun 9e:lla, siitä olin tosi iloinen!