25.8.2012

Kesän löytöjä

Käynti Uusikaarlepyyn Juthbackan markkinoilla kannatti jälleen kerran. Markkinat järjestetään joka vuosi elokuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna ja ovat kuulemma Suomen suurin rompetori 800 myyjällään. Kyllähän siellä aikaa vierähtääkin tavaroita ihmetellessä ja hauskan kuuloista ranta-Ruotsia kuunnellessa. Tänä vuonna haaviini tarttui hurmaava Finellin pikkupurnukka, joka oliivinvihreänä sopii kokoelmiini täydellisesti. Ensimmäisessä myyntipöydässä huomasin vihreät kahvikupposet, jotka päätin poislähtiessä napata mukaani, mikäli vielä myymättä olisivat. Ja olivathan ne. Pohjassa on leima Norge, joten eivät ole mitään suomalaista huippuretrodisainia mutta varsin söpöt kuitenkin. Olen odotellut kieli pitkällä Iittalan Sarjaton - astioita, jotka tulevat kauppoihin nyt syyskuun alussa. Jotenkin näen näiden kahvikupposten hyvin sopivan niiden tyyliin, koskapa joutunen muutaman kipposen siitä sarjasta hankkimaan :)

Tämä vintagelaukkuihanuus löytyi huuto.netistä. Vaikka en olekaan mikään laukkuihminen, niin pitäähän se nyt naisella ainakin yksi kassi löytyä.Viimeisessä kuvassa on Sarviksen keltainen leivontakulho, jonka pyysin ja sain äidiltäni ennakkoperintönä. On muuten melkein yhtä vanha kuin minä :) Kulhossa kellottelevat langat seuraavaan villatakkiini, jonka aloitan heti, jahka saan langat kerittyä.

5 kommenttia:

Serayna kirjoitti...

Oiii, olen niin kateellinent tuosta vihreästä purkista!:)

Nanna kirjoitti...

Oi tuo Finellin purnukka on Ihana! Tykkään Sarjattomista myös, en ollut niihin vielä tutustunutkaan..

Minna kirjoitti...

Nuo kahvikupit ovat kauniit. Mäkin halua nähdä sarjattoman livenä, jokin siinä kiehtoo, jokin tökkii. Luultavasti enempi kumminkin kiehtoo.

Emma kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Emma kirjoitti...

Upeita löytöjä kaikki, nam miten runsaita värejä...