12.9.2012

Sukkasato

Mihimpä sitä tiikeri raidoistaan pääsee, taikka Nasti raitasukistaan. Ei kulunut kesä ilman raitojen soljumista puikoilla. Tässä tulokset. Ihailkaa myös pihapihlajaamme, jonka oksat aivan roikkuvat kypsyvien marjojen painosta. Että räkättirastaita ootellessa.
 Lankoina on kaikissa yksivärinen Dropsin Fabel sekä liukuvärjätty sukkalanka, keskimmäisissä Dropsin Delight ja reunimmaisissa Pälvi- villatakista ylijäänyttä  Marks & Kattens Fame Trendiä.
Mikä kumma siinä lienee, että tuntuu kuin valokuvaustaitoni olisivat taantuneet? Kaikki kuvat tahtovat palaa puhki eikä homma enää innostakaan siihen malliin kuin vielä pari vuotta sitten. Kaipa se on normaalia elämänkulkua, välillä joku homma kiinnostaa ja kiinnostuksen myötä myös yleensä alkaa sujumaan, välillä into lopahtaa ja touhu maistuu puulta. Onneksi kuitenkin neulominen maittaa, tällä hetkellä :)

7 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Ihan sama tunne kuvaamisesta! Joko kuvat palaa puhki tai värit jää sameiksi. Taito, jos sitä on minulla ollutkaan, kadonnut täälläkin. Minne lie mennyt...
Kivoja raitasukkia!

affen kirjoitti...

Näinhän se taitaa mennä, että välillä kiinnostus hiipuu, eikä ilman kiinnostusta jaksa paneutua kunnolla, olipa asia mikä hyvänsä. Se on vaan välillä vaikea hyväksyä (puhun nyt vaan omasta puolestani)..

outi kirjoitti...

Minusta nuo sukkakuvat ovat kyllä kivoja. Se innon puuttuminen ei ainakaan vielä välity tänne asti.

Kisa kirjoitti...

Kauniita sukkia :)

Päivikki kirjoitti...

Miekin tykkään noista kuvista. Ne on juuri sellaisia, joita mie olen suunnitellut ottavani pihlajan varjossa jahka sukkani valmistuvat.

Maaru kirjoitti...

Nättejä sukkia! Vinkki valokuvaukseen: älä kuvaa auringonpaisteessa, tai jos, niin ainakin varjossa. Vika ei ole sinun vaan arskan!

-P- kirjoitti...

ihananihananihanat raitasukat toisensa vieressä! Raidat on kuvioista parhaat!