25.11.2012

Pajalta päivää!

Se on sitä aikaa, että neulomiseni keskittyvät lähinnä tonttuhommiin, joten paljonkaan näytettävää ei  ole. Tykkään kyllä neuloa ja antaa neulomuksiani lahjaksi, mutta välillä sitä miettii, että onko tässä mitään järkeä... Ystäväni kyllä tuntuvan olevan mielissään mutta ahdistaako heitä kuitenkin ajatus, että joululahjominen on yleensä vastavuoroista? Aiheutanko joulustressiä? Vaihtelen joka joulu lahjonnan kohteitani, vähän sen mukaan "kenen näköiset" sukat milloinkin sattuu puikoilta tulemaan.
Tytti toivoi keltaista pipoa ja tuon toiveen toteutin niin ajoissa, että Tytti sai piponsa jo nimipäivälahjaksi. Malli on Veeran Contemporary -setistä ja lanka on Dropsin Karismaa. Kuvassa ei siis näy otsalla olevat palmikot mutta minkäs teet kun kiireessä yrittää kuvia ottaa. Lisäsin pipoon vielä tupsun ja hyvin toimii.
Neulon nykyisin sukkia pelkästään ohuista sukkalangoista ja ne varsinaiset saapassukat jäävät vähemmälle. Kumppareissa hieman paksummat sukat on kuitenkin paremmat, ainakin miehen mielestä joten neuloin kerrankin hänellekin jotain. Malli on yhdistelmä tästä ja tästä. Lankana 7 veljestä.

2 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

Tervehdys pajalle ja kiitsat ihanasta pipasta! Väri on just oikea keltainen, tykkään!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo sama asia minua on askarruttanut. Yritän aina sanoa, että teen neuleita vain oman huvin vuoksi, enkä todellakaan toivo, että saisin vastalahjoja. Nykyään tulen paljon iloisemmaksi antamisesta kuin saamisesta. Terkuin eräs mumma.