3.11.2012

Villaisia suojuksia

Myös täällä Tyttilässä valmistui jotain juuri sopivasti (rasti seinään): pipa! Rasti seinään siksi, että minulla ei edelleenkään mikään neule tunnu edistyvän. Valmis käyttökelpoinen tuotos on siis harvinaista herkkua. (Lupasin muuten neuloa työkaverille samanlaisen - valmistumisvuodesta ei kuitenkaan ollut puhetta. Olettaisin kuitenkin, että hän toivoo sitä tämän vuoden puolella. Apua.)Pipa on siis Veera Välimäen Little Things. Tykkään tupsuista, ja lankaakin oli riittävästi, joten korvasin  I-cord-pötkylän tupsulla. Jätin myös napit pois, kun en tähän hätään löytänyt sopivia. Mutta nehän voi myöhemmin lisätä. Tykkään!

Lanka: Rowanin Felted Tweed
Puikot: 2,5


Myös kännykkä sai oman villaisen vaatteen. Olen jo pitkään säälinyt kännyparkaani, joka pyörii laukussa kaiken mahdollisen seassa naarmuuntuen. Askartelukaapin kätköistä löytyi palanen harmaata huopunutta villapaidan hihaa sekä kivaa koristenauhaa. Muutama ommel ja kännysuojus oli valmis. En tehnyt suojukseen sen kummempaa sulkijaa vaan yläreuna on avoin. Suojus on sen verran napakka että puhelin pysyy siellä hyvin, mutta ei niin tiukka ettei sitä saisi helposti sieltä ulos.
   
Antoisaa  Movemberiä kaikille kasvattajille sekä tukijoukoille!

2 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Onnittelut valmiista tuotoksista! Mulla nuo keskeneräiset työt pyörivät jaloissa ja lisääntyvät vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Heipsan,
tämä ei mitenkään liity neulontaan. Mutta pakko kirjoittaa kuitenkin. Näin teistä sisaruksista pari yötä sitten unta. Olin ostamasta teiltä pyykinkuivaustelinettä. (iso valkoinen). Esittelitte sitä omakotitalon edessä. Talo oli aidattu orapihlaja-aidalla. En tiedä, mitä tapahtui. Mutta yhtäkkiä jompi kumpi teistä kaatui selälleen telineen kanssa orapihlaja-aitaa vastaan joka katkesi, kuin leikattuna alta pois.
Että näin...

Joulua odotellessa

Camilla