6.1.2013

Antaa rampan kalkattaa

Otsikon kryptinen teksti tarkoittaa sitä, että ellei homma lopu niin antaa sen jatkua. Yhden selityksen sanonnalle voi lukea esim. täältä.

Me siskokset olemme kärsineet pahoista motivaatio-ongelmista blogin suhteen. Tytillä on ollut aika kortilla eikä käsitöille ole ollut aikaa. Nasti kyllä neuloo mutta tehdyistä neuleista ei määräänsä enempää ole sanottavaa. Harkinnassa oli, että kuoppaisimme koko Pujiksen ja perustaisimme uuden blogin myöhemmin, sitten kun/jos siltä tuntuisi. Asiaa pyöriteltiin monelta kantilta. Mietittiin, että millaisia blogeja itse tykkäämme lukea ja muisteltiin, että mitä aikanaan sovimme Pujoliivin tyylistä. Neuleblogihan se alunperin oli, mutta on elämässä niin paljon muutakin.


Päätimme siis, että homma jatkuu mutta jotenkin uudistuneena. Kummallakin jokin kipinä blogikirjoitteluun yhä on, mutta pelkkien neuleiden varaan ei tekstejä voisi jättää. Pohdimme kaiken aloittamista puhtaalta pöydältäkin, mutta se homma tyssäsi siihen, ettemme keksineet Pujoliivi-nimelle yhtä hyvää korvaajaa. Jatkamme siis samalla nimellä (ainakin siihen asti kuin Bloggerin kuvatila riittää) mutta freesimmällä ulkoasulla ja laajemmalla repertuaarilla. Mitään dramaattista muutosta ei ole siis tiedossa mutta aiomme kirjoittaa jatkossa enemmän ruoka- ja leivonta-aiheisia juttuja, enemmän ompelua ja sisustusta. Lisää asiaa ja kuvia on tulossa myös karvaisista kavereistamme (lähinnä siis lemmikeistä, ei muista ). Kenties jaamme linkkivinkkejä tai suosituksia suosikkikirjoistamme tai -elokuvista. Neuleet jatkavat kuitenkin isossa roolissa, sitä mukaa kuin niitä valmistuu.


Toivottavasti Pujoliivin uudet leppeät tuulet eivät ole kenellekään lukijalle liikaa vaan pysytte kyydissä jatkossakin!25 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Mukana pysytään! Innolla odottelenkin uusia tuulia :)

Tiina kirjoitti...

Mukana pysytään!
Musta on kiva, että jatkatte täällä, vaikka sisältöön tuleekin uusia asioita. :)

Inkeri kirjoitti...

Mukana pysytään, varmasti.

Peppiina kirjoitti...

Samoin tämä seuraaja pysyy vauhdissa mukana. Ihan samanlaisia ajatuksia on itselläkin olla, mutta kyselemättä on laajennettu aihepiirejä... Kai se on niin, että käsillä tekijät tykkäävät kaikesta käsillä tehtävästä ja kauniista :)

AnniKainen kirjoitti...

Juu, kiva vaan kun tulee muutakin mukavaa neuleiden lisäksi. Täällä on ilo vierailla :)

heta kirjoitti...

Kuulostaa vähän Herkulta ja Koukulta. Eli hyvältä :)

outi kirjoitti...

Kyllä pysytään mukana. En tipu kyydistä sitten millään.

Soile kirjoitti...

Kärryillä ollaan :)

Tess kirjoitti...

Tietysti pysytään mukana!

Henni kirjoitti...

Mukana ollaan. Kuvatilaa ei kuulemma vie kuvat, jotka on pienennetty (olikohan maks 800 px, itse pienennän yleensä leveyden 450-500px). Sillä tekniikalla ainakin me olemme saaneet jatkaa blogiin kuvien lisäilyä ilman kuvatilan ostamista.

Paula kirjoitti...

Mukana tottakai!

Johku kirjoitti...

Mielenkiinnolla odotan kuulevani, mitä kaikkea muutakin puuhailette =)

morso kirjoitti...

Hei hei, ei täältä mihinkään hävitä. - Väkisin tulee aina välillä tarve kirjoittaa muustakin kuin langoista. Siksi oma blogiparkani rönsyilee sinne tänne vailla mitään linjaa. (Ellei linjaksi voi lukea sitä, että kaikki asiat jotenkin sivuaa meikäläisen napaa.) ;)

Minna kirjoitti...

Kivaa! :D

Tuija kirjoitti...

Hyvä päätös! :)

frost kirjoitti...

Huh, ehdin jo säikähtää. Hienoa, että jatkatte!!

Elli ja Aura kirjoitti...

Äh, hauskaa vain eri tyyliset kirjoitukset! Ja mukamas hidastunut neulevauhti on kuitenkin nopeampi kuin moneen muun (mm. allekirjoittaneen). Ja edelliseen raitaneuleeseen pitää sanoa että IHANA! Heti rupesi kutkuttamaan kätköistä löytyvät tummansiniset alpacat yhdistettynä johonkin mukavaan väriin.
Elli

Nimetön kirjoitti...

Tämä on suosikkiblogini, vilkuilen tätä usein ja ilahdun joka kerta uusista päivityksistä. Mahtavaa kun jatkatte!

Nimetön kirjoitti...

Kivaa että jatkatte! Kauniit värit langoissa, voisitko vinkata merkin? Hanna

Nasti kirjoitti...

Kiitos kannustuksista, tämähän aiheuttaa melkein paineita :D

Hannalle tiedoksi, että vihreänkirjava lanka on Misti Alpacan Hand paint sock yarn ja sininen Dropsin fabelia.

ps kirjoitti...

Kiva kun pysyttä "langoilla"!

Vähän samanlaista uupumusta on ollut itselläkin, mutta näin vuoden alussa on kiva koittaa saada vähän ryhtiä omaan yskivällä tahdilla päivittyvään blogiin.

Saija kirjoitti...

Täällä ollaan ja käydään jatkossakin!

Nimetön kirjoitti...

Ihana uutinen! Jos tietäisitte miten paljon inspiraatiota ja mukavia lukuhetkiä minä ja varmasti moni muukin lukija ammentaa blogistanne ette edes harkitsisi lopettamista :-) Kiitos teille kauniista ja mielenkiintoisesta blogista ja mahtavaa että se jatkuu! T. Pujoliivi-fani Espanjasta

ArualMaria kirjoitti...

Hienoa, että blogi on ja pysyy. Uudet tuuletkin kuulostavat kivalta.

Nimetön kirjoitti...

Hui! Hyvä, että jatkatte!! Kiitos kauniista ja inspiroivasta blogista ja upeista töistä, joita olette tehneet.
t. Ninni