27.2.2013

Moko ja Kongo

Toissa kesänä teimme pintaremonttia olohuoneessa. Maalattiin ja tapetoitiin. Tapetti tilattiin Englannista saakka ja hieman riskillä, koska ei verkkokaupan tikkuaskin kokoisesta kuvasta voi koskaan olla varma. Yllätyimme kuitenkin iloisesti, sillä tapetti oli täydellinen! Tummasävyinen kuosi teki olkkarista ihanan tunnelmallisen ja mikä parasta, oranssi sohva sai vihdoin kaverin tapetin oransseista kuvioista.Tapetin voimakkaan kuosin vuoksi emme ripustaneet seinälle tauluja lainkaan, koska mikään tauluistamme ei tuntunut siihen sopivan. Kunnes tapasimme Mokon ja Kongon.


Kaverukset tulivat vastaan Hämeenlinnassa Taidelainaamossa. Ja pakkohan ne ottaa mukaan. Ensin toki lainattiin, kerran sellainen mahdollisuus oli. Mutta melko pian kävi selväksi että meille Moko ja Kongo jäävät. (Kuva ei tee oikeutta Mokon ja Kongon seikkailulle autiolla saarella.)

Taidelainaamo on kyllä kiva konsepti. Kohtuullisen kk-maksun ansiosta voi hankkia tyyriimmänkin teoksen. Olin toki tiennyt lainaamotoiminnasta aiemminkin, mutta en ollut koskaan hyödyntänyt.  Tuskin jää ainoaksi kerraksi.Aurinkoisia kevätpäiviä!

4 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Ihana tapetti ja hauska taulu!
Taidelainaamo ON ihana asia. Aluksi hain sieltä Frans Toikkasen kissa-vedoksen, josta kovasti haaveilin ja jonka sai taidelainaamosta mukavan pienin kuukausierin. Vaan nälkä kasvoi syödessä ja kun yksi taulu oli maksettu, "kokeilin" seuraavaa ja taas seuraavaa... Nyt voisivat kehittää sinne semmoisen vaihdokki-palvelun. Vai lienevätkö jo semmoisen kehitelleetkin?

Tytti kirjoitti...

Vaihdokki-palvelu on hyvä idea! En tiedä onko sellainen jossain jo käytössä, mutta sille voisi olla hyvinkin kysyntää. Toikkasen kissa-kuvat ovat hienoja minustakin.

Hanna kirjoitti...

Moko ja Kongo ovat todellakin hienoja apinoita, joista ei noin vain luovuta! Parivaljakko viihtyy meilläkin. :)

Hanna kirjoitti...

Moko ja Kongo ovat todellakin hienoja apinoita, joista ei noin vain luovuta! Parivaljakko viihtyy meilläkin. :)