6.2.2014

Joku sukkiin liittyvä otsikko

Kuten aiemmin kerroinkin, heitin Facebookissa tammikuun alussa lupauksen neuloa viidelle ensimmäiselle sukat tämän vuoden aikana. Tehtävä osoittautui sen verran mukavaksi että kaikki sukat ovat jo matkanneet saajilleen. Porukassa oli muutama neulontaa harrastava ja heidän sukkiinsa ajattelin panostaa hieman enemmän. Entinen työkaverini neuloo sukkia innokkaasti itsekin mutta en ole nähnyt hänen tekevän kirjoneuletta joten sitä piti niihin tehdä. Mallina on The Squirrel -sukat ja lankana Novitan Nalle. Tuli kyllä ihanat ja kuulosti saajakin tykkäävän!
Eräs sukitettava oli lapsuuden ystäväni jota en ole ala-asteen ensimmäisten luokkien jälkeen edes tavannut, mutta löysimme toisemme muutama vuosi sitten tuolta somesta. Hänen makunsa on minulle täysi arvoitus joten ajattelin lähteä liikkeelle aika perinteisin värein ja kuvioin. Hänenkin tiedän neulovan, joten en halunnut tyytyä pelkkään raitaan. Dropsilta löytyi kauniit kirjoneulevartiset sukat, jotka ystävälleni päätin tehdä. Lankana näissäkin Nalle sekä pikkunöttönen Vuorelman Vetoa.
 Sokerina pohjalla oli sukat silmäteräni lahjoittajalle, eli armaan Alponi ensimmäiselle emännälle. Malliksi valikoitui tietenkin Rakkausukat tassukuviolla ja väri-inspiraation lähteen varmaan arvaattekin  <3 p="">

9 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Tosi kauniit on kaikki sukat! Varmasti mieluisia saajilleen.

-P- kirjoitti...

Wau... tää vaan katselee ja ihailee...

Emma kirjoitti...

Upeita sukkia! Ensimmäiset on kyllä hienoimmat :)

Pitko kirjoitti...

Onpa hieno sukkakokoelma. :) Kauniita kaikki.

Lammas kirjoitti...

Ihan tajuttoman hienoja sukkia!

AnniKainen kirjoitti...

Ai miten suloisia sukkia!

outi kirjoitti...

Ihania! Erityisesti nuo tassusukat kolahtavat. Saattaa olla, että on pakko neuloa tuommoiset.

Tiina kirjoitti...

Miten kauniita sukkia! Viimeiset sukat ja valtavan kaunis kissakuva sykähdyttivät.

Hanna kirjoitti...

Olipa kiva idea tehdä sukkia kavereille Facebook tykkäysten perusteella!! Kopioin idean. Kiitos!