23.5.2014

Kolme kärpästä

Nyt se on sitten kesä saapunut, tosin kärpäsiä ja muitakin ötököitä vielä odotellaan. Otsikko viittaa tähän neulemalliin joka on 3in1 nimeltään ja johon ihastuin keväällä.
 Vaikka paita näyttää kerrospukeutujan ihanneneuleelta niin on onneksi ihan vain yksi pusero, johon on neulottu hämäykseksi useampi helma. Malli näyttää kenties monimutkaiselta niin vaikeinta oli värien valinta. En halunnut liian railakkaita yhdistelmiä ja lähtökohtana oli turvallinen harmaa. Mutta että mitä sen kanssa? Silittelin Väinämöisiäni useamman viikon ennenkuin päätös alkoi kirkastua. Nyt ehkä valitsisin toisin, kenties?

Malli neulotaan helmasta ylöspäin ja kun helman mielenkiintoiset kohdat oli neulottu, teos hyytyi pitkäksi aikaa. On tässä muutenkin neulomiset hyytyneet, ei vain innosta. Tosin sama vaiva on ollut jo vuosia tähän aikaan vuodesta, joten ei kannata huolestua.  
 Paidassa on hauska ylipitkät ja kapeat hihat jotka jää ranteisiin makkaralle. Ohje oli hyvin kirjoitettu ja tarkka joten jos malli innostaa niin siitä vain kokeilemaan ja esittelemään lankakaapin ne (toiseksi) ihanimmat langat! Ohje on sport-vahvuiselle langalle mutta minä tein sujuvasti sen fingering- paksuudella. Tummaa harmaata meni hieman yli 100g, muita riittää alle vyyhti.

13 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Vau, miten mainio versio tästä paidasta. Ihana!

Krisse kirjoitti...

Onpa kaunis pusero!

Ryyni kirjoitti...

Hyvin valitut värit! Tämä on kyllä niin kiva malli, että vois tehdä uudestaankin. :)

Mari kirjoitti...

Tämä paita näyttää kyllä niin kivalta, sinunkin väriyhdistelmät ovat niin kauniit! Tämän voisin joskus itsekin neuloa, kunhan löydän tarpeeksi ihanat langat. Jotenkin mulla tulee tuota paitaa katsoessa sellainen olo että se on varmasti kauhean lämmin ja paksu, näyttää tosiaan että olisi se kolme villapaitaa päällekkäin :D

Maallinen vaellus kirjoitti...

Kaunis, hauska, jännä, ihana.

Elina kirjoitti...

Tämä on upea!

Heidi kirjoitti...

Hauska malli, näyttää niin täysin siltä, että useampi puserohan siinä on päällekäin. Aivan mainio ja hyvät värit!

Soile kirjoitti...

Näyttää vallan hienolta. Tätä mallia on tuumattu tovi jos toinenkin, vielä ei ole värikartta kirkastunut mielessä

Päivikki kirjoitti...

Onpa hieno paita!! Olen katsellut ohjetta Ravelryssä, mutta tuo siun versio sai miut vakuuttuneeksi.

-P- kirjoitti...

Kivan väriyhdistelmä, mitäs sitä muuttamaan! Tuo malli osui mullakin silmään joku aika sitten, mielenkiintoisen oloinen! Hieno neule joka tapauksessa. Sitten vaan odotellaan niitä hieman viielämpiä iltoja!

MevrouwWalvis kirjoitti...

Kivoja väriyhdistelmiä! Tuo kahdella harmaalla raidoitettu osa olisi hurjan kaunis yksinäänkin.

Henni kirjoitti...

Oi tämä on tosi ihana neule!

anana kirjoitti...

Ihan älyttömän kiva ♥