22.6.2014

Aivot narikkaan

Toivottavasti kaikilla on ollut mukava ja rentouttava juhannus! Minulla ainakin eikä vähiten siksi että pari päivää ennen juhannusta heittäydyin kesälomallekin. Aivot olen heittänyt narikkaan jo aiemmin keväällä, ainakin neuleiden suhteen. Mitään isompaa ei ole tekeillä ja voip olla, että Pujoliivi viettää kesälomaa ja palaa astialle sitten taas syksymmällä.
 Sattuipa Kärkkäisellä käteen Regian seeprakuosisia sukkalankoja. Hauskathan näistä tuli. (Muuten, pitäisköhän huolestua sillä minä, murrettujen värien ystävä, olen alkanut viime aikoina innostua tuosta reippaasta fuksia-pinkistä väristä?)

 Nämä kallioon hyvin sulatuvat sukat valmistuivat jämälangoista jotka ovat jääneet puseroprojekteista. Harmaa siis kirjavaa Fabelia ja munakoiso on Väinämöistä.
 Maanläheiset sukat olivat työn alla piiitkään, muistaakseni jo olympialaisten aikaan silmukat on luotu. Lankana beigenkirjava Fabel ja Väinämöinen värissä maa.
Sorruin marketissa Novitan iloisenkirjavaan Nalleen, siihen piti kuitenkin laittaa yksiväristä vihreää kaveriksi.

6 kommenttia:

puikkotiikeri kirjoitti...

Oletpas saanut paljon ihania sukkia aikaan! Voih, tähän asti olen onnistunut välttämään nuo seepraraitaiset kerät, muttakun nuo sun sukat näyttää niin kivoilta... joutuuko tässä nyt sortumaan?! ;D
Hyvää kesälomaa!

outi kirjoitti...

Ihania sukkia! Hyvää kesäälomaa sinne. Saattaa olla, ettei täälläkään urakoida liikoja käsitöiden parissa tänä suvena. Kaikki jotenkin niin laiskottaa.;)

Lotta kirjoitti...

Onpa nättejä sukkia!

Johku kirjoitti...

Hienoja sukkia kaikki.

Päivikki kirjoitti...

Kauniita sukkia! (ja ihana karvaturri kuvauskaveri).

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kauniita sukkia ja kauniita kuvia! Pinkki oon ihan normaali houkutus neulojalle - itse asissa minun eniten pitämäni neulesukat ovat pinkinkukertavia :)

Pidähän leppoisa loma!