22.11.2014

Saiskos olla salaattia?

Ostin edellisestä Neulojien yöstä Louhittaren Luolan värjäämää Falkland-lankaa salaatinvihreässä värissä. Kuten vihreän ystävät tietävät, oikean sävyn vangitseminen kameralla on aika vaikeaa... Joten näissäkin kuvissa sävy taittaa liikaa oliiviin, oikea on tosiaan salaatti. Kasvis kuin kasvis, vihreä on aina hyvä!
Pitkään tuo sport-vahvuinen lanka muhi kaapissa odotellen sitä oikeaa mallia (ja inspiraatiotakin, jos rehellisiä ollaan). Villatakkia siitä ensin mietin mutta lopulta päädyin kuitenkin paitaan. Mallin suunnittelija on Isabell Kraemer ja nimi on Wanderling. Pusero tehdään ylhäältä  alas, ihan tavallisilla raglan-lisäyksillä. Lisäysten keskelle sekä selkään tehtiin helppoa palmikkokuviota, kuten myös puseron sivuille. Malli on aavistuksen a-linjainen ja ihanan rento. Varsin kiva pusero siis!

 Lanka oli kyllä ihanaa neulottavaa. Ilmeisesti tämä laatu ei ole Tuulian jatkuvassa tuotannossa vaan oli semmoinen kertarytkäisy. Vai olenko väärässä? Lanka muodosti hupaisan nuolikuvion juurikin mahan kohdalle mutta mitä siitä. Olen lopputulokseen kuitenkin tosi tyytyväinen, tuli jälleen uusi lempipusero :D


11 kommenttia:

iikku kirjoitti...

Nätti pusero! Nuolikuvio ei kyllä yhtään haittaa ja väri on ihana!

Ryyni kirjoitti...

Tämä on kyllä kiva malli, mullakin on ohje ostettuna mutta pitäis löytää se oikea lanka. Tosi kaunis paita ja ihana värinen!

JennyF kirjoitti...

Kyllä on ihana pusero! Malli+lanka ovat ihan perfect!

KahviKaneli kirjoitti...

Tosi kaunis malli ja väri :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana! Pitäisköhän ottaa itseä niskasta kiinni ja neuloa alkavan vuorotteluvapaan alkajaisiksi tuollainen neule. Just tuollaista olen etsiskellyt kaupoista.

Krisse kirjoitti...

Kaunis! Isabellin ohjeet ovat kyllä ihan parhaita. :-)

Ingi kirjoitti...

Kaunis neule, on kyllä ihastuttava värikin!

Menninkäisrinsessa kirjoitti...

Kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ja niin ihanan vihreä :-)

Elina kirjoitti...

Kaunis neule ja kaunis väri!

Taina kirjoitti...

Kaikki neuleesi ovat kauniimpia kuin missään kaupassa! Ihania!

Tuija kirjoitti...

Yhdyn kuoroon: ihana, kaunis, rento paita! :)