2.9.2015

Deep end

Löysin ihanan huiviohjeen niille yksinäisille Holstgarn-keräsille ja keränlopuille joita väripäättämättömyyspäissäni olen hamstrannut!
Heidi Kirrmaierin Deep end syö kyllä useita erivärisiä  keränloppuja mutta painaa loppujen lopuksi vaivaiset 110 grammaa. Vaikeinta oli jälleen niiden juuri oikeiden värien valinta. Päädyin tähän vihreäsävyiseen vaikka olisi mulla ollut värkkiä puna-oranssiinkin. Käytetyt värisävyt löytyvät Ravelrystä jos joku on niistä kiinnostunut.
Silmukoiden määrästä huolimatta neulominen pysyi mielenkiintoisena kun melkein koko ajan jotain tapahtui. Silti pystyin huoletta keskittymään uuteen tuttavuuteen, nimittäin e-kirjaan. Aiemmin en ole voinut lukea ja neuloa yhtä aikaa sillä en ole keksinyt että miten saan kirjan pysymään luettavassa asennossa ja sivut auki mutta tabletilta e-kirjaa pystyy helposti samalla lukemaan. Mikäs sen parempaa kuin yhdistää kaksi rakasta harrastusta! Juoksulenkille mukaan pitänee hankkia sitten äänikirja.
 

7 kommenttia:

Anskuli kirjoitti...

Onpa kiva! Kauniit väri valkkasit. Olen samaten löytänyt sähkökirjat - lukaisin kaksi peräjälkeen ja totesin samaa: niissä on mainiona puolena juurikin tuo, ettei tarvitse tapella sivujen kääntymistä vastaan kaikenlaisilla kikoilla samalla kuin neuloo :)

Elina kirjoitti...

Kaunis huivi ja tuo malli on kiehtova. Väritkin niin kauniit :)

AnniKainen kirjoitti...

Mielenkiintoinen rakenne tuossa huivissa. Kaunis on ja kivat värit :)

Ingi kirjoitti...

Onpa kivannäköinen malli ja upeat värit!

Niina Risulainen kirjoitti...

Ompas oivaltavan kiemurainen huivi, ihana sentään :)

Liina kirjoitti...

Ei vitsi mitä nerokkuutta! Mullakin on JONKUN VERRAN Holst Garn -hamsterivarastoa. Nyt löytyi käyttö sillekin.

(Ja miten mahtavaa, että löysit kutimoinnin ja lukemisen yhdistämiselle hyvän tavan! Jeee!)

Aino P. kirjoitti...

Onpa hieno!