31.12.2015

Loppusaldo

Joululahjoista on vielä muutamat esittelemättä. Neuloin ystävälleni pipon ja huivin Dropsin Alpacasta. Hän on se viilee ja vaalee joka ei pidä eikä hänelle sovi ne minulle tyypilliset värit ja joudunkin aina pohtimaan värivalintojani tarkasti. Alpacassa on tämmöinen huurteinen sinivhreä, joka oli mielestäni aivan ystäväni näköinen ja saadusta palautteesta päätellen osuin oikeaan!
Pipo on Raitulin ohjeella tehty, hieman matalampi vain. Sinivihreän langan kaveriksi raidoitin valkoista.
 Huivin ohjeena on jo kertaalleen neulomani Janina Kallion Herald, ja en usko että jää viimeiseksi huiviksi tällä ohjeella. Helppo ja näyttävä pitsihuivi, joka ei ole liian ladylike.

 Tuolle meillä asuvalle miehelle neuloin salassa pitkin syksyä näitä kämmekkäitä vai mitkä sormettomat lapaset nämä nyt onkaan. Ohje on maksullinen (täältä) mutta samalla saa ohjeen myös naisellisempiin lapasiin, joissa kallojen lisäksi on  kukkiakin. Kirjoneuleen neulominen on kivaa mutta kuten kissapalasten kanssa kävi, ihan heti en lapasversiota taida aloittaa! Lankana näissä on muuten luumunvärinen Cascade Heritage ja harmaankirjava Drops Fabel.
Koko vuoden neulesaldostani sen verran, että olen saanut käännettyä neulelaivaani sen verran, että niitä isompia neuleita ei valmistu enää siihen tahtiin kuin ennen. Laskin että sain nyt päättyvänä vuonna valmiiksi 8 neuletakkia tai puseroa joka on useampia vähemmän kuin aiempina vuosina. Sen sijaan huivien määrä on kasvanut (nyt 15 kpl), valmistuneiden sukkien määrä lienee suurinpiirtein vakio (38 paria). Siihen päälle pipot (10kpl) sekä käsien lämmittimet (6 paria) sekä muutamat satunnaiset muut neuleet niin neulevuosi 2015 alkaa olla sitten siinä.

  Mitä ihaninta ja villanlämpöisintä neulevuotta 2016 lukijoillemme toivottavat Pujoliivin siskokset!

7 kommenttia:

Pitko kirjoitti...

Mahtava saldo niin lahjoissa kuin vuodessakin. :) Pipo ja huivi sopisivat muuten jännällä tavalla yhteenkin, vaikka olemus ja rakenne ovat niin erilaiset (vinkki vink :D).

Ryyni kirjoitti...

Miten on edes mahdollista, että neulottiin noin samaa tahtia?! :D

Tiia N kirjoitti...

Todella ihania neuleita taas tässäkin postauksessa! Olet kyllä ollut todella tuottoisa, etenkin tuo takkien ja paitojen määrä kuulostaa hurjalta, kun olet vieläpä yrittänyt vähentää! :)

Nasti kirjoitti...

Tämä on mystistä!

Niina Risulainen kirjoitti...

Mullakin on ollut Raitulin ohje tänä jouluna kovassa käytössä, modailemalla siitä saa vaikka mitä :) Koleet kämmekkäät;)

Anonyymi kirjoitti...

Teet niin kauniita neuleita sellaisessa tahdissa, että minua ihan hengästyttää. :) Milla puikoilla teit huivin? Anu

Nasti kirjoitti...

Kiitos! Anu, puikot olivat varmaankin 3,5mm :)