8.3.2017

Jalkaan x3

 Uudenvuodenlupaukseni mukaisesti olen kaivanut neulekorini pohjalta muutaman sinne hautautuneen keskeneräisen työn ja neulonut ne loppuun. Ensimmäisenä maaliviivalle kirivät  heinäkuussa 2016 (kiitos Ravelry, niin hyvässä kuin pahassakin) aloittamani Monkey-sukat. Lanka on Dropsin Fabelia, tuommoista ihmeellisen kirjavaa. Väritykseen kai nämä alunperin tökkäsivät ensimmäisen sukan jälkeen. Malli on kyllä helppo ja silti näyttävä. Menevät lahjalaatikkoon odottamaan viininpunaisen ystävää.
 Seuraavana kaivauduin häpeäkoriini vielä hieman syvemmälle ja pudistelin pölyt maaliskuussa 2015 aloitetuista Petäjä-sukista. Valmiina oli ensimmäinen sukka ja toista olin aloittanut pari senttiä enkä yhtään muista että mikä tuli väliin. Näissä lankana on myös Drops Fabel. Malli istuu napakasti jalkaan ja on lisäksi hyvännäköinen, vaikka langan väritys vähän imelä onkin. Tämäkin pari päätyy lahjalaatikkoon.

Jos nuo edeltävät sukat olivat niitä hieman pidempikestoisia projekteja niin lopuksi vielä yhdet pikaiset. Riddarista jääneistä Lettlopeista tekaisin parissa illassa tossukat Nola's slipper -ohjeella. Tämä tossumalli ovat niin kiva että joka kerta meinaa hirttää toisto päälle kun tekisi tehdä vielä toiset. Ja sitten ehkä vielä yhdet.

6 kommenttia:

Pipo-otus kirjoitti...

Aivan ihania kaikki. (: Mukavaa, että valmistuivat muutaman vuoden muhimisen jälkeen.

Sari kirjoitti...

Hienoja sukkia ja tuota tossumallia pitääkin kokeilla, näyttää kivalta noin raidoitettuna.

Aino P. kirjoitti...

Onpa varmasti mukava saada vanhoja töitä valmiiksi. Kauniita ovat! Ja tosi hauskat nuo tossut!

Mamma A. kirjoitti...

Kivoja malleja!
Itse olen onnistunut vielä välttelemään ufo-laatikkoa,mutta aloitin innoissani smokkineulesukkia ja into lopahti jo ensimmäiseen varteen.Jotenkin ei tullut mieleinen vaikka ei vaikea malli olekaan...

Lankakeiju kirjoitti...

Hienoja sukkia ja kivat tossut!

Päivikki kirjoitti...

Onneksi on lahjalaatikko! Vaikka miusta sukkiesi värit eivät ole liian imeliä. Kauniita kaikki.